Annonce
Hvide Sande

Patienter i nyt lægehus får en beroligende udsigt

I de to nybyggede fløje på hver side af hovedhuset bliver der primært skabt plads til gennemførelse af konsultationer. Foto: Henrik Breum

Hvide Sande Lægehus skifter i midten af februar næste år adresse fra Toldbodgade til Nørregade, hvor der lige nu er godt gang i et nybyggeri.

Annonce

Hvide Sande: Flemming Gade har gennem længere tid haft recepten klar, og nu kan han endelig se sin drøm gå i opfyldelse - på Nørregade i Hvide Sande er et nyt og topmoderne lægehuse ved at tage form.

- Det forløber sådan set som planlagt. Håndværkerne gør et supergodt arbejde, og det ser godt ud, siger den praktiserende læge, der i starten af oktober var vært ved et rejsegilde.

Flemming Gade har været læge i havnebyen siden 2010, og han ser frem til at rykke ind i det nye domicil, som gerne skal stå klar i midten af februar. Til den tid bliver han, medarbejderstaben og patienterne blandt andet beriget med udsigt ud over Ringkøbing Fjord.

Set i lyset af lægehusets patienter tænker Flemming Gade, at de på den nye adresse langt bedre "kan lade tankerne flyve" og på den måde måske få lidt tiltrængt ro i sindet.

Sikkert er det i hvert fald, at den fremtidige udsigt vil stå i skarp kontrast til den nuværende i Toldbodgade, hvor der ofte bliver arbejdet for nedrullede gardiner for at undgå generende blikke ude fra.

Formålet med at bygge nyt er naturligvis at skabe gode, fysiske rammer - og at gøre det mere attraktivt for kommende kolleger at komme her ud

Flemming Gade, indehaver af Hvide Sande Lægehus
Annonce

En attraktiv lejlighed

Det nye lægehus kommer til at bestå af en eksisterende hovedbygning med en nybygget fløj på hver side. På hovedhusets førstesal bliver der indrettet en lejlighed, der gerne skal fremstå som et trækplaster for potentielle jobsøgere:

- Formålet med at bygge nyt er naturligvis at skabe gode, fysiske rammer - og at gøre det mere attraktivt for kommende kolleger at komme her ud, siger 43-årige Flemming Gade.

Som et led i firmaets strategi ser han gerne, at han på et tidspunkt får selskab af en kompagnon, der vil tage del i ejerskabet.

Lige nu og her glæder den praktiserende læge sig over, at den fremtidige arbejdsplads bliver i ét plan, og at placeringen i den nordlige ende af Hvide Sande vil sikre en bedre afvikling af trafikken til og fra lægehuset.

Det nuværende lægehus har haft adresse i Toldbodgade siden starten af 80'erne, og derfor venter der Flemming Gade og personalet en del oprydningsarbejde, inden kursen bliver sat mod Nørregade 64.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Det mener borgerne om mundbind-reglen: - Folk var begyndt at sløse

Ringkøbing-Skjern

Nu ryger de sidste to minkfarme: Niels Chr. Poulsen er nabo til det første coronatilfælde i Holstebro

Annonce