Annonce
Debat

Patient efter hjerteoperation: Tak for en omsorgsfuld behandling på sygehusene i Herning og Aarhus

Aarhus Universitetshospital. Foto: Jens Thaysen

Læserbrev: En operation med indsættelse af ny hjerteklap med en estimeret indlæggelsestid på fem-seks dage udviklede sig i mit tilfælde til en indlæggelse på godt fire uger.

Operationen fandt sted på Århus Universitetshospital i Skejby, hvor jeg på grund af en række alvorlige, uforudsete komplikationer, som jeg ikke skal trætte eventuelle læsere med, forblev indlagt i 12 dage. Derefter blev jeg overført til Regionshospitalet i Herning, hvor jeg på grund af yderligere komplikationer var indlagt i endnu 15 dage.

Under hele forløbet oplevede jeg på begge regionens sygehuse en utrolig omsorgsfuld behandling af et personale, som i øvrigt etnisk spændte vidt.

Annonce

Dygtige sygeplejersker, der trods travlhed altid havde tid til en lidt dybere samtale. Venlige og smilende plejere, terapeuter og portører. Omhyggelige læger, der forstod at informere, så man blev helt klar over tingenes tilstand.


Under hele forløbet oplevede jeg på begge regionens sygehuse en utrolig omsorgsfuld behandling af et personale, som i øvrigt etnisk spændte vidt.

Flemming Nordenhof


Humor var der også plads til. Som da jeg ved afsked med Skejby sagde ”Tak, fordi I reddede mig” til kirurgen, der havde opereret mig. Hans svar lød: ”Ja, jeg havde nær sagt: Skulle det være en anden gang. Men det håber vi selvfølgelig ikke…”.

Som en parentes vil jeg lige bemærke, at maden på begge sygehuse var velsmagende og varieret med mange forskellige tilbud.

Jeg vil med dette læserbrev takke samtlige ansatte, jeg havde berøring med på de to sygehuse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tage Elkjærs følelsesladede tur på knallert til Herning i 1960: Da otte danske landsholdsspillere mistede livet bare få timer før en landskamp i Herning

Videbæk For abonnenter

Mangel på medarbejdere: Hvis Center Bakkehuset var et hotel ville belægningen være nede på 79 procent

Annonce