Annonce
112

Pas på: Piratchauffør krævede kode til Dankort fra festivalgæster

Chaufføren i pirattaxien ville ikke have kontakter. Han ville have Dankortet med koden. Modelfoto: Flemming Krogh
Et par fik stjålet både pung, penge og kort, da de kørte hjem fra Bork Festival med en pirattaxa

BORK HAVN: Et sent besøg på festivalen i Bork fik et særdeles træls udfald for en 63-årig mand fra Ansager og hans veninde.

Parret valgte klogelig at tage en taxa hjem fra festivalen til et lånt sommerhus i nærheden, men valget af taxa var mindre klogt. De fik et lift med en pirattaxa, som kørte dem til sommerhuset, hvor betalingen skulle falde.

Chaufføren takkede overraskende nej til at få betaling i kontanter. Han ville i stedet have mandens Dankort, vel at mærke med kode. Det ville den 63-årige dog ikke være med til og fortalte, at han ikke kunne koden. Kvinden forsøgte at finde et hævekort i huset, og imens formåede chaufføren at stjæle den 63-åriges pung, som udover dankortet indeholdt 2000 kroner.

Siden har politiet konstateret, at der er blevet gjort forsøg på at hæve penge på det stjålne dankort, hvilket kan være med til at give en ide om, hvem piratchaufføren er. Det bestjålne par kan nemlig kun fortælle, at de kørte i en sort personbil med en mørk chauffør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Klumme: Gider vi høre mere corona?

Læserbrev

Der er god grund til både at tænke sig om og "wågne" op!

Læserbrev: En tak for Chrisitan Estrups klumme i Dagbladet lørdag 4. april. Hvor er det godt, at du tør tage fat på de problemer, der også er i forhold til den måde, vi bruger verdens ressourcer på. Jeg fik det dårligt forleden aften, da jeg så en udsendelse om "Verdens største blomstermarked" fra Kenya. Her avler man roser i tonsvis til forsendelse - med fly - til forkælede menneskers luksusforbrug bl.a. i Danmark....kæmpestore marker lagt under glas og intensivt dyrket - til luksus: - og forleden var der så en "tårevædet" udsendelse om en stakkels gartner, der måtte smide for millioner af gule kalanchoer ud, fordi markedet herhjemme - og i Tyskland - var stagneret på grund af covid19 - og han skulle have ryddet drivhusene, så de stiklinger, der skulle komme med fly fra Vietnam en af de nærmeste dage, kunne få plads. - og se så i de store fødevarebutikkers frugt- og grøntafdeling - søde kartofler, granatæbler, palmekål, æbler og jordbær helt udenfor sæson og quinoa og 25 forskellige slags ris, hvor man ikke engang kan købe noget så dansk som byggryn ! - og alt det bliver sendt hertil med fly! - og der produceres jo nærmest ikke tøj her i landet mere til trods for, at der for 40 år siden var en "hær" af dygtige strikkere og syersker i Herning og omegn. Det skal alt sammen laves i "langtbortistan", så vi kan få råd til at købe et nyt stykke tøj i hver uge - og det skal alt sammen med fly flere gange. - så er der jo nogen romantikere, der påstår, at det er nødvendigt for at støtte de pågældende lande - altså en form for u-landshjælp - ha, ha, ha - nærmere en form for udnyttelse for at gavne vores overforbrug. Måske var det bedre, at rosendrivhusene blev brugt til at avle mad til befolkningen i Kenya i stedet. - og så er der det overdrevne rejseri. Hvorfor i alverden skal en 8. klasse absolut rejse til Rom for at bruge fem dage på at stå i kø til seværdighederne. Og så i øvrigt ikke engang snakke med en romer. De går i deres egen lille danske "boble" og ser ikke, hvordan folk arbejder- eller bor - og de ved ikke engang, hvor Brønderslev ligger! Nå, jeg kunne blive ved, men I, der læser dette WÅGN SÅ OP og tænk jer om!

Annonce