Annonce
Hvide Sande

Parken-rigmænd dukker op til pølser: Lalandia i Søndervig gør klar til rejsegilde

I marts købte Saxo Bank-stifter Lars Seier Christensen 22,5 procent af aktierne i Parken Sport & Entertainment til knap 222 millioner kroner. På mandag besigtiger han for første gang den kommende feriepark i Søndervig. Foto: Scanpix/Jacob Grønholt-Pedersen
Parken Sport & Entertainment og familien Hansen tager forskud på glæderne og holder en slags rejsegilde på den kommende Lalandia-feriepark i næste uge.

Søndervig: Der vil være pølser og fremtidsvisioner på menuen, når storaktionærerne Lars Seier Christensen og Erik Skjærbæk fra Parken Sport & Entertainment på mandag tager turen til Søndervig for at fejre den kommende feriepark.

Også Lalandia-direktør Jan Harrit og en stribe andre Lalandia-repræsentanter møder op

Her deltager de alle i et kombineret rejsegilde og pressemøde, hvor Parken Sport & Entertainment og familien Hansen præsenterer projektet med knap 500 feriehuse, et strandhotel med 200 hotelværelser og Nordeuropas største vand- og legeland.

Festlighederne kommer til at foregå i telt ved ferieparken - hvor de fine gæster får serveret pølser, som det hører sig til ved et rigtigt rejsegilde.

Ferieparkens mange huse er endnu ikke blevet opført, og derfor er det de nye prøvehuse, som bliver fejret på forskud.

På forhånd lover folkene bag projektet, at man vil løfte sløret for et helt nyt Lalandia, der ikke kommer til at ligne selskabets nuværende feriecentre i Rødby og Billund.

Købmand Keld Hansen, der er den oprindelige idémand og fortsat partner i projektet, deltager ikke. Han har nemlig for længst sat datoen af en til jagttur og er derfor forhindret. Men hans sønner Morten og Thomas vil begge være med på dagen.

Lalandia-ferieparken er en investering på en lille milliard kroner. Det ventes, at den færdige park vil tiltrække en million ekstra turistovernatninger til Ringkøbing-Skjern.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce