Annonce
Ringkøbing-Skjern

Panik og rødt kort til Skjern GFs Michael Dawt Bik efter tid

Michael Dawt Bik fik rødt kort efter tid i Skjern GFs kamp i Jerne. Arkivfoto: Henrik Olesen
Annonce

Skjern: Det hele endte i noget, der lignede panik, da kampen lørdag mellem Jerne og Skjern GF blev fløjtet af.

- Michael Dawt Bik fik i hvert fald rødt kort efter tid. Vist nok for at kaste en vandflaske i jorden. Det så mærkeligt ud, og jeg havde i hvert fald ikke overblik over det, fortalte Skjerns assistenttræner Jonas Andersen.

Han havde set Jerne score flot direkte på frispark allerede i det andet minut.

- Det var en skidt start, men langsomt fik vi styr på spillet. Vi skabte flere gode chancer. Thomas Juhl Hansen headede på overliggeren, og Jonas Fowle havde langskud på overliggeren. Selv mens vi havde et par advarsler i første halvleg, havde vi styr på det. Jerne virkede trætte ret tidligt, fortalte Jonas Andersen.

Skjern fortsatte med at presse på i starten af anden halvleg, og det gav bonus. Kristian Knak scorede flot ved forstolpen på hovedstød efter hjørnespark fra Jonas Fowle.

- Knak havde et par chancer mere, og det var oplagt, at skulle der have været en vinder, skulle det have været os. Jerne fik da enkelte tilbud, men vi havde klart flest. Da vi ikke fik lukket kampen, kom frustrationerne, og det var en træls stemning, det hele sluttede i, sagde Jonas Andersen.

Serie 2 pulje 21

Jerne-Skjern GF 1-1 (1-0)

Mål: 2. minut: 1-0. 54. minut: 1-1 ved Kristian Knak. Rødt kort til Michael Dawt Bik efter tid og advarsler til Thomas Juhl Hansen, Kasper Chopart, Gracieux Kicha og Niclas Bro Stefansen. Skjern skiftede Martin Pagaard ud med Mathias Obling efter syv minutter, efter 30 minutter kom Kristian Knak på banen for Jens Chr. Sørensen, og efter 64 minutter kom Lasse Harring på banen for Frederik Tønder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Overgreb og forskelsbehandling

Alarm 112

Peter Madsen skal for en dommer onsdag formiddag efter flugt

Annonce