Annonce
Hvide Sande

P-tyve ved stranden: Vidne så to mistænkelige mænd

Vestkystens parkeringspladser ved klitten og havet er igen plaget af tyve, som stjæler fra bilerne. Foto: Jørgen Kirk
Annonce

Vestkysten: På det seneste har der været flere indbrud i biler, der har været parkeret langs vestkysten. Søndag gik det udover en tysk turist, som parkerede ved Odbjerg Strand ved Husby Klitvej. Han fik knust en rude i sin Skoda Octavia, så han nu mangler et videokamera og en grøn taske med tøj. Indbruddet skete mellem 15.00 og 16.00, mens tyskeren og hans familie var på stranden. Tidligere på dagen spottede en anden tysk turist to mænd, der opførte sig mistænkeligt ved Lyngvig Fyr.

- Han ringede omkring kl. 12.45 og fortalte, at to høje mænd af østeuropæiske udseende gik rundt ved bilerne, fortæller politiassistent Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Annonce

Ældre sølvgrå bil

De to mænd var omkring et par meter høje og bar handsker. Da de opdagede, at de blev overvåget, gav de tegn til hinanden og forlod stedet i en ældre sølvgrå VW Passat stationcar.

- Vi ved ikke,  om det er en dansk eller udenlandsk nummerplade, men den begynder med BP og slutter på 44, fortæller Bjarne Højgaard.

I forrige uge var der indbrud i fire biler, som holdt på parkeringspladser ved Årgab og Houvig. Her blev der også set en ældre grå bil med to mænd på omkring 22-30 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Skjern Håndbold For abonnenter

19-årige Svend labber ligaspilletid i sig: Skiftet til Skjern har været helt perfekt

Ringkøbing-Skjern

Solpark-ønsker vil kræve 2034 hektar for at kunne gå i opfyldelse: Nye projekter er strømmet ind i august

Annonce