Annonce
Ringkøbing-Skjern

På trods af 109 nye smittetilfælde på landsplan: Ingen af disse er fra Ringkøbing-Skjern

Man kan blive testet på et af de fire testenheder her i kommunen, hvis man ikke har mistanke om, at man er smittet. Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Hen over weekenden er 109 personer på landsplan blevet testet positiv for smitte med coronavirussen COVID-19. Udbruddet lader dog til at være under kontrol her i kommunen, hvis man kigger på Statens Serum Instituts daglige smitteopdateringer.

Her kan man se, at der ikke er kommet nye smittetilfælde hos personer bosat i Ringkøbing-Skjern Kommune siden den 20. juli, hvor der var registreret ét nyt smittetilfælde.

Dermed er der stadig 83 borgere i Ringkøbing-Skjern, der ifølge seruminstituttets tal er blevet testet positiv for coronavirussen i al den tid, man har testet. De 83 positive tests er fundet blandt 7852 testede personer, hvilket svarer til, at 14 procent af borgerne i kommunen har haft en vatpind i halsen for at blive testet.

Statens Serum Institut har tidligere bekræftet over for Dagbladet, at det kun er personer med folkeregisteradresse i Ringkøbing-Skjern Kommune, der fremgår af kommunens coronatal. Turister med bopæl andetsteds, der testes positive, mens de holder sig her i kommunen, vil derfor ikke fremgå af smittetallene for Ringkøbing-Skjern Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Kort og kontanter stjålet fra varebil

Ringkøbing-Skjern

DF melder sig ind på KD’s bane: - Dejligt at de kristne værdier kommer i fokus

Hvide Sande For abonnenter

Hun jagter værtshusgæster og sporty vestjyder: Sidsel finder statister til krimiserie på vestkysten

Annonce