Annonce
Ringkøbing

På en god søndag vil biografbossen synge "Halleluja" og gå en tur forbi juletræet på Torvet

Bjarne From er daglig leder af Ringkøbing Biograf. Arkivfoto: Jørgen Kirk
I to år har Bjarne From været daglig leder af biografen i Ringkøbing, som hver eneste uge trækker hundredvis af vestjyder indenfor i de to sales bløde sæder. Han ville sige pænt ja tak til en middagsaftale med musikeren Niels Hausgaard - og musikkollegaen Allan Olsen måtte også meget gerne deltage.

En god søndag for mig er en dag, hvor jeg kun skal noget, jeg selv har valgt. Det må meget gerne dag sammen med min søn og øvrige familie.

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, så vil jeg helt klart vise vedkommende Torvet i Ringkøbing ved aftentide, når lyset på juletræet er tændt. Jeg synes, det ser så hyggeligt ud. Og det bliver kun flottere, hvis der er lidt sne. Jeg kan huske fra min barndom, at det var noget helt særligt, når træet på Torvet blev tændt.

Mit seneste besøg i en kirke var desværre til min onkels bisættelse.

Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, så skal det helt klart være "Halleluja" af Leonard Cohen. Det er bare så smuk en sang, som rører folk. Jeg tror godt, jeg kan ramme Cohens dybe tone, men det ville nok ikke lyde særligt godt, hvis det var mig der sang, må jeg indrømme. Men originalen er fantastisk.

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse, så vil jeg rejse til et varmt feriemål sammen med dem jeg holder af. Måske en forårstur til Madeira, som er at af de smukkeste steder, jeg har oplevet.

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, så skulle det være sammen med Niels Hausgaard. Det ville være en kæmpe oplevelse, at nyde Niels' humor og skarpe meninger på tomandshånd. Han har en underspillet humor, der er helt fantastisk, og det passer helt fint til mig. Han var vel nærmest Danmarks første stand up-komiker. Man kan finde ham på You Tube. Det er virkelig sjovt. Jeg nåede desværre ikke at få billet til Hausgaards koncert i Ringkøbing, der blev udsolgt på få minutter. En middag med Hausgaard ville være fantastisk - og han måtte meget gerne til sin kollega Allan Olsen med.

I næste uge ser jeg frem til, at lokke en masse mennesker i biografen. Den kommende weekend har vi forpremiere på "Frost 2" og premiere 8. december. Den bliver helt sikkert julens helt store film, og jeg tror på, den bliver større end den nye udgave af "Løvernes Konge", som havde premiere i sommer. Det er ikke noget problem at få folk til at gå i biografen - uanset om det er sommer eller jul - bare de rigtige film er der.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce