Annonce
Tarm

På besøg hos Mormor i Lyne

"Mormor" demonstrerer og viser stativer, som vil blive meget brugt i år til juledekorationer. PR-foto

Lyne: Ådum Husholdningsforening havde 22. november en vellykket aftentur med 21 deltagere til Mormors Ting & Sager i Lyne.

Foreningen har tidligere besøgt stedet. Det var op til påsken forrige år, hvor Eva Jensen eller Mormor, som hun bliver kaldt af de fleste, gav en inspirerende demonstration af påske pyntning.

Nu gjaldt det pyntningen op til jul. Eva Jensen demonstrerede med samme engagement samtidig med, at hun forklarede:

- I år er det stativer, vi tager i brug, som kan stå eller hænge fra loftet. Julen bliver ret rustik, og de grønne farver kommer i brug. Der bruges pudemos, eukalyptusgrene og grønne kugler.

Så blev det tid til kaffen og den gode hjemmebagte kringle. Efter pausen viste Mormor, hvordan en buket bindes. Det så nemt ud, mens hun både bandt og fortalte. En stor og flot buket blev det til, og ved lodtrækningen var Marie Jepsen den heldige, som kunne tage buketten med hjem. Inden hjemturen var der lejlighed til at se sig lidt mere om i butikken. Birthe Lynggaard takkede for en god aften.

Annonce
Til venstre Mie Jepsen, der blev udtrukket som vinder af den flotte buket. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce