Videbæk

Overskud på 177.000 kroner i Spjald Fritidscenter

Spjald Fritidscenters overskud for 2018 skal bruges til at renovere caféområdet på 1. sal. Arkivfoto: John Randeris
Overskud vil blive hensat til fremtidige renoveringer, hvor den største i 2019 formentlig bliver caféområdet på 1. sal.

Spjald: Spjald Fritidscenter har afviklet det årlige repræsentantskabsmøde. Formanden Egon Sørensen startede den mundtlige beretning med at konstatere, at 2018 blev et godt år for centret, både aktivitetsmæssigt som økonomisk. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra centret.

Det økonomiske resultat viste et overskud på 177.000 kr., som hensættes til fremtidige renoveringer, hvor den største i 2019 formentlig bliver caféområdet på 1. sal, som vil få nye lofter og efterisoleres.

- Hvor meget, der vil ske, er lidt afhængigt af tilsagn og tilsagns størrelse fra bl.a. anlægspuljen fra Ringkøbing-Skjern Kommune, som dog netop i år har renoveringer af eksisterende bygningsmasse som høj prioritet, så vi håber på lidt hjælp derfra. I forbindelse med denne renovering flyttes den nuværende café ned til spisesalen, så der kan opnås en mere optimal servicering af centrets gæster. Nye medarbejdere i køkkenet er Conny Randeris og Ping Kwok. I svømmehallen er Anette Tang Højer fra Spjald ansat som ny bademester.

Førstesalen vil herefter blive brugt til kurser, møder og specialarrangementer. Bestyrelsen arbejder hele tiden, sammen med centerleder Brian Vang, på at få nye arrangementer til huset for på den måde at optimere driften.

Valg til bestyrelsen

Belægningen har været stor i 2018. Dette fra såvel lokale foreninger som gæstende foreninger på ophold, skolerne samt private arrangementer. Bjarne Tang blev genvalgt som formand for repræsentantskabet. Egon Sørensen, Hans Jeppesen og Niels Jørgen Madsen blev genvalgt til bestyrelsen.

0/0
Ringkøbing

Travl påske for tyvene: Fire indbrud på én vej

112

Bil udsat for hærværk

Videbæk

1512 så gudstjeneste på Troldhede Tube

Videbæk

Madstedet Spjald fortsætter i Grønbjerg Forsamlingshus

Videbæk

Maste-sagen: Vad og Søndergaard fra Herborg tager en ny tur til Christiansborg

Videbæk

Børn og ældre mødtes til sundhed og sjov

Videbæk

Sundhedsfokus en hel uge i Fjelstervang

Videbæk

Konfirmation i Herborg Kirke søndag d. 28. april klokken 10.00