Videbæk

Overskud på 177.000 kroner i Spjald Fritidscenter

Spjald Fritidscenters overskud for 2018 skal bruges til at renovere caféområdet på 1. sal. Arkivfoto: John Randeris
Overskud vil blive hensat til fremtidige renoveringer, hvor den største i 2019 formentlig bliver caféområdet på 1. sal.

Spjald: Spjald Fritidscenter har afviklet det årlige repræsentantskabsmøde. Formanden Egon Sørensen startede den mundtlige beretning med at konstatere, at 2018 blev et godt år for centret, både aktivitetsmæssigt som økonomisk. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra centret.

Det økonomiske resultat viste et overskud på 177.000 kr., som hensættes til fremtidige renoveringer, hvor den største i 2019 formentlig bliver caféområdet på 1. sal, som vil få nye lofter og efterisoleres.

- Hvor meget, der vil ske, er lidt afhængigt af tilsagn og tilsagns størrelse fra bl.a. anlægspuljen fra Ringkøbing-Skjern Kommune, som dog netop i år har renoveringer af eksisterende bygningsmasse som høj prioritet, så vi håber på lidt hjælp derfra. I forbindelse med denne renovering flyttes den nuværende café ned til spisesalen, så der kan opnås en mere optimal servicering af centrets gæster. Nye medarbejdere i køkkenet er Conny Randeris og Ping Kwok. I svømmehallen er Anette Tang Højer fra Spjald ansat som ny bademester.

Førstesalen vil herefter blive brugt til kurser, møder og specialarrangementer. Bestyrelsen arbejder hele tiden, sammen med centerleder Brian Vang, på at få nye arrangementer til huset for på den måde at optimere driften.

Valg til bestyrelsen

Belægningen har været stor i 2018. Dette fra såvel lokale foreninger som gæstende foreninger på ophold, skolerne samt private arrangementer. Bjarne Tang blev genvalgt som formand for repræsentantskabet. Egon Sørensen, Hans Jeppesen og Niels Jørgen Madsen blev genvalgt til bestyrelsen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Redningsaktion på fjorden: Lys fra mobiltelefon reddede ung sejler

Skjern

Mand omkom i solouheld i morges: Blev erklæret død på stedet

112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Ringkøbing

Vandringsmænd slog deres egen rekord: Fynboer indsamlede 85.553 kroner til kritisk syge børn

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Testmøllesag i nye problemer: Skal finde 20 millioner til lovet lufthavnsudstyr

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Sommerland

’Lille Louisiana’ ligger i Videbæk: Jeg blev helt imponeret, da jeg så bygningen

Annonce