Annonce
Skjern

Overfald på 16-årig: Politiet har afhørt alle

Politiet mangler afgørende spor i sagen om den 16-årige, der blev overfaldet på V. Marupvej ved Skjern. Foto: Claus Thorsted

SKJERN: Trods mange afhøringer er der endnu ikke kommet et afgørende spor i sagen om overfaldet på en 16-årig dreng på V. Marupvej ved Skjern.

Overfaldet skete lørdag 21. september, hvor drengen ville hjælpe en cyklist. Drengen blev dog udsat for noget, der gjorde, at han fik et blackout og senere vågnede op blandt nogle træer uden bevidsthed om, hvad der var sket.

- Vi har afhørt så godt som alle, der bor på V. Marupvej og Kongsholmvej. Der er et vidne, der har set nogle køretøjer, men ingen personer derude. Men om det har med sagen at gøre, ved vi ikke, fortæller Bjarne Højgaard, der er meget lidt optimistisk.

- Vi mangler afgørende spor i sagen. Lige nu venter vi på svar fra de tekniske prøver, fortæller han.

Det er blandt andet drengens tøj, der er blevet sendt til undersøgelser. Skulle det give et DNA-spor, vil det være afgørende, om gerningsmanden allerede findes i politiets DNA-register.

- Vi sender nu sagen til efterforskning i Herning, hvor man tager sig af de tekniske undersøgelser, siger politimanden.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Norddjurs

Sejlere kæmpede for livet i otte timer på vej mod Bønnerup Havn: - Ingen vidste hvor vi var

Annonce