Annonce
Skjern

Overfald på 16-årig: Politiet har afhørt alle

Politiet mangler afgørende spor i sagen om den 16-årige, der blev overfaldet på V. Marupvej ved Skjern. Foto: Claus Thorsted

SKJERN: Trods mange afhøringer er der endnu ikke kommet et afgørende spor i sagen om overfaldet på en 16-årig dreng på V. Marupvej ved Skjern.

Overfaldet skete lørdag 21. september, hvor drengen ville hjælpe en cyklist. Drengen blev dog udsat for noget, der gjorde, at han fik et blackout og senere vågnede op blandt nogle træer uden bevidsthed om, hvad der var sket.

- Vi har afhørt så godt som alle, der bor på V. Marupvej og Kongsholmvej. Der er et vidne, der har set nogle køretøjer, men ingen personer derude. Men om det har med sagen at gøre, ved vi ikke, fortæller Bjarne Højgaard, der er meget lidt optimistisk.

- Vi mangler afgørende spor i sagen. Lige nu venter vi på svar fra de tekniske prøver, fortæller han.

Det er blandt andet drengens tøj, der er blevet sendt til undersøgelser. Skulle det give et DNA-spor, vil det være afgørende, om gerningsmanden allerede findes i politiets DNA-register.

- Vi sender nu sagen til efterforskning i Herning, hvor man tager sig af de tekniske undersøgelser, siger politimanden.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Danmarks flotteste hundelufter-park relanceres

Med Ringkøbing K har Ringkøbing fået et pragtfuldt naturområde, som spadserende, motionsløbere, hundeluftere og cyklister straks har taget til sig. Det er bare ærgerligt, at ingen gider bo der. For det er jo den sørgelige kendsgerning. Kun en enkelt pionér har indtil nu købt en bolig i det smukke område. Seneste forsøg på at få gang i boligsalget er også mislykkedes. Kort før sommerferien blev det besluttet at ændre status for en del af de kommende boliger. I stedet for boliger i to plan blev der nu givet plads til 32 ejerlejligheder i henholdsvis stueplan og på 1. sal. Men status er, at efter fem måneder er der ikke solgt en eneste af de nye boliger. Ejendomsmæglerne satser dog på, at der kommer gang i salget, når det første hus med fire lejligheder står klar, og folk kan se, hvordan lejlighederne bliver - ikke mindst udsigten over naturbydelen og fjorden. Forhåbentlig får de ret. Ringkøbing K er et enestående tiltag, der skal vise, hvordan byen kan udnytte udviklingsmulighederne i den korte afstand mellem fjorden, naturen og byen til at udvikle "en mangfoldig og bæredygtig bydel med forskellige boligtyper og boligformer af høj kvalitet og med en tæt-lav bebyggelsesform, der supplerer de traditionelle parcelhusudstykninger", som der står på Naturbydelens hjemmeside. Men er problemet ikke, at der simpelthen ikke er nok mulige købere til de foreslåede boliger? De overlæger fra det kommende supersygehus i Gjødstrup, som Naturbydelens ophavsmænd og ophavskvinder forestillede sig pendle mellem Ringkøbing og Herning, har ikke vist interesse for at flytte vest på, og det samme gælder andre velbeslåede pendlere; det kan måske have noget med trafikforholdene på Rute 15 at gøre … Kendsgerningen er, at Ringkøbings befolkningstal stagnerer. Der bygges fortsat huse, men det er dels i etablerede boligområder, dels i de indre dele af byen, hvor folk køber gamle ejendomme, river dem ned og opfører nye. Det ser ud til, at folk simpelthen ønsker at bo tættere på Torvet. Til gengæld elsker ringkøbingenserne at motionere og lufte hund i Ringkøbing K. Og det er - trods alt - da heller ikke så ilde.

Ringkøbing

- En halv løsning: Sammenlægning af to Ringkøbing-skoler møder kritik

Annonce