Annonce
Ringkøbing Håndbold

Overbevisende start af Ringkøbing Håndbold - vandt premieren i 1. division med 28-19

Nanna Hinnerfeldt fik en fin start på sæsonen med tre mål i udekampen mod TMS, Ringsted. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Ringkøbing Håndbold fik den helt rigtige start på den nye tilværelse i 1. division med en sikker udesejr på 28-19 over TMS, Ringsted. God uden at være prangende, kaldte træner Jesper Holmris indsatsen.

Ringsted: - En rigtig god start uden at være prangende.

Ringkøbing Håndbolds cheftræner Jesper Holmris lod sig ikke rive med af eufori, selv om Ringkøbing Håndbold havde fået en overbevisende start på den nye tilværelse i 1. division med en sejr på 28-19 ude over TMS, Ringsted.

- Vi glæder os selvfølgelig alle over de to point. Helt sikkert. Spillet var på mange områder ganske ok, men der var også ting, der kunne have været bedre, fortalte Jesper Holmris.

Ringsted startede faktisk kampen bedst med føring på 2-0 og senere 6-5.

- Men vi havde snakket om, at sådan noget på ingen måde skulle få os til at gå i panik. Det gjorde det heller ikke. Vi blev ved med at lave de ting, vi havde aftalt, og kort efter var vi foran 9-6, fortalte Jesper Holmris.

Basis var et godt forsvar, og i målet stod Mateja Serafimova ganske godt.

- Defensivt var vi gode stort set hele kampen. Der var lige en lille periode i slutningen, hvor sejren var hjemme, at vi lukkede fire mål ind i træk fra 26-14 til 26-18. Vi kunne godt have holdt Ringsted nede på 16 mål, hvis vi havde lukket solidt af hele tiden, fortalte cheftræneren.

Netop det gode spil defensivt gav anledning til et kritikpunkt.

- Vi fik ikke nok ud af det defensive arbejde i form af kontrascoringer. Jeg savnede noget skarphed og noget kynisme i den fase, forklarede Jesper Holmris.

Der var heller ikke mange mål fra fløjene.

- Men det gjorde ikke så meget. Ringsted valgte at stå bredt. Det betød bare, at vi scorede meget fra bagkæden. Michelle Brandstrup var stærk mand mod mand, og hun havde gode skud inde under forsvaret. Camilla Faartoft var stabilt god med scoringer på flere forskellige måder. Efter en skidt første halvleg leverede Rikke Jensen en meget fin anden halvleg med mål fra distancen. Vi havde gode indspil til stregen. Sanne Beck Hansen gjorde det fint. Der var også mange positive ting. Nu glæder vi os ekstra meget til den første hjemmekamp mod Rødovre på søndag, sagde Jesper Holmris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Økonom bakker rektorer op: Skolearbejdet er hovedbeskæftigelsen

Annonce