Annonce
Videbæk

Over 200 mødte op til fællesspisning med gratis øl og is

Centerleder Brian Vang var meget tilfreds med mandagens fremmøde. Privatfoto.

Spjald: 215 personer mødte mandag aften op til fællesspisning i Spjald Fritidscenter. Aftenens menu var helstegt oksefilet til de voksne og kyllingespyd til de yngste. Og så var der en gratis fadøl til de voksne og en gratis is til børnene.

Grunden til de gratis drikkevarer og den gratis dessert var, at centeret gerne ville vise den nyrenoverede første sal frem, hvor der tidligere var cafeteria. En gruppe frivillige har primært stået for det arbejde. Støtteforeningen Spjald Fritidscenters Venner kom også med en check på 10.000 kroner. Den blev overrakt af Mogens Christensen til formanden for centeret, Egon Sørensen.

Formanden for Spjald Fritidscenter, Egon Sørensen (til højre), takkede to frivillige forderes hjælp med at spartle gulvet. Privatfoto.
Støtteforeningen Spjald Fritidscenters Venner overrakte en chek på 10.000 kroner til formanden for centeret Egon Sørensen (til venstre). Privatfoto.
Annonce
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Annonce