Annonce
Ringkøbing

Oskar var i mesterlære hos rockstjerne: 'Fedt at udvide sine horisonter'

Oskar Sunddal er med i bandet Public Buffalo, der har base i Skjern. Privatfoto: Oskar Sunddal

Ringkøbing-Skjern: I forbindelse med den landsdækkende 'Spil Dansk Dag' tidligere på måneden fik Kulturskolen Ringkøbing-Skjern mulighed for at give et lokalt talent en mentorsession med en etableret artist.

Æren tilfaldt Oskar Sunddal fra det lokale band Public Buffalo, der tæller fem musikere fra nær og fjern - med base i en garage i Skjern.


Annonce

Som sanger og sangskriver i et psykedelisk band har det været super interessant at arbejde med Christoffer Stjerne

Oskar Sunddal


Under opholdet i København blev Oskar Sunddal coachet af Christoffer Stjerne, der har slået sit navn fast som sangskriver, producer og musiker i ind- og udland. Sideløbende passer han en karriere som forsanger i rockbandet H.E.R.O.

- Som sanger og sangskriver i et psykedelisk band har det været super interessant at arbejde med Christoffer Stjerne. Det er altid fedt at udvide sine horisonter - og i dette tilfælde var det at dykke ned i popmusikkens verden. Jeg fik et indblik i Christoffers tilgang til sangskrivning og produktion, hvilket jeg forhåbentlig kan bruge i mine egne projekter, siger Oskar Sunddal.

Elev på talentlinje

Preben Frederiksen, der er leder af Kulturskolen Ringkøbing-Skjern, glæder sig over muligheden for at skabe kontakt mellem etablerede musikere og musikere, med rødder i det vestjyske:

- Oskar har tidligere gået på vores talentlinje, og han udvider fortsat sine musikalske horisonter i Kulturskolens regi. Det er vi naturligvis rigtig glade for og stolte af, siger Preben Frederiksen.

Deltagelsen i mentorforløbet i København blev sikret gennem støtte fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Annonce