Annonce
Biler

Opstrammer til høj Opel

Den opgraderede Opel Crossland får en nye front og lægger sig delvist op ad den nye Opel Mokka. Foto: Opel
Opel Crossland får facelift, som bringer modellen designmæssigt tættere på den nye Mokka.
Annonce

Den kompakte høje Opel Crossland X får nu en større opgradering, som bringer den et lille skridt nærmere sine søskende og især den nye Mokka. Opels miniklasse SUV udstyres nemlig med en ny front, der er skabt med mærkets nye Vizor-design, der for alvor debuterer på Mokka, som snart lander herhjemme.

Her er også nyt LED-lys og en bagklap i sort pianolak-agtig lakering. Modellen fra 2017 får endda revideret navnet, hvor X’et i enden nu forsvinder, så Crossland X bliver til det mere mundrette Crossland.

Opel Crossland

Mini-klasse-SUV’en blev lanceret i 2017 som Opel Crossland X. Modellen skifter nu navn og hedder kort og godt Crossland.
Annonce

Ny undervogn

Helt konkret vil bilejerne også kunne mærke en ny undervogn med nyudviklede fjedre og støddæmpere, som skal give bilen en mere adræt fremfærd og mere balance.

Samtidig kan modellen fra næste forår fås med Intelligrip, hvor traktion-systemet kan sættes op til blandt andet sne, mudder og sand. Det er en funktion, som er hentet fra PSA, som i dag ejer Opel. Med i faceliftet hører også et nyt multimediesystem, der kan opgraderes til en skærm på otte tommer med Apple Carplay, Android Auto og Live Navigation.

En stor sikkerhedspakke er helt i tidens ånd med om bord. Her kan også tilkøbes udstyr som adaptive full LED-forlygter, head up-display, 180-graders panorama-bakkamera og parkeringsassistent.

Annonce

Model med ergonomiske sæder

Motorprogrammet breder sig over en 1,2-benzinmotor på 83 hk, to 1,2-turbobenzinmotorer på 110 hk og 130 hk samt to 1,5-liters dieselmotorer på 110 hk og 120 hk. Her er den sidstnævnte koblet op på en sekstrins automatgearkasse. Ligesom den største benzinmotor også vil kunne fås med denne som alternativ til det sekstrins manuelle gear.

Opel er også klar med den nye udstyrsversion, GS Line Plus. Den byder på en sportslig opsætning med blandt andet 17-tommer sportsfælge, tagræling, LED-baglygter og ikke mindste de ryglæge-udviklede AGR-sæder til fører og passager.

Den nye Opel Crossland kommer på markedet i det nye år. Danske priser og udstyr kendes endnu ikke.

Agterude kan den faceliftede Opel Crossland kendes på en bagklap, der er lakeret i klar sort lak. Foto: Opel
Inden døre bliver Crossland bl.a. opgraderet med nyt infotainment-system. Foto: Opel
Foto: Opel
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Rasmus Paludans skolekøb får en vinterkold modtagelse: - Det her kan skabe splittelse i byen

Annonce