Annonce
Ringkøbing-Skjern

Opstarten har ikke været optimal - Rækker Mølle Håndbold går dog stadig efter en topplacering

Rækker Mølle Håndbolds herrer må undvære Mathias Skræddergaard hele sæsonen. Mathias Skræddergaard skal opereres i den ene skulder, og det betyder en pause på 8-12 måneder. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Tre mand er væk i forhold til sidste sæson, men Rækker Mølle Håndbolds herrer håber alligevel, de kan blande sig i toppen af 2. division.
Annonce

Rækker Mølle: Havde opstarten været helt normal i Rækker Mølle Håndbold, havde træner Rasmus Hansen ikke været bleg for at melde ud, at Rækker Mølle ville spille med om oprykning til 1. division.

Men opstarten har ikke været normal.

- Nej for vi har mistet tre mand. Mathias Hejsel er skiftet til en norsk klub, stregspiller Frank Madsen er stoppet, og så må vi undvære Mathias Skræddergaard hele sæsonen, for han skal opereres i en skulder, og det betyder pause i 8-12 måneder, fortæller Rasmus Hansen.

Det er lykkedes for ham at hente en enkelt ny mand ind. En bagspiller på to meter i højden. Det er Jesper Mogensen fra Bækmarksbro.

- Jesper er venstre back. Han har kun trænet med en uges tid, så han skal først i gang for alvor, inden vi kan bruge ham i 2. division, efter han ikke har spillet siden marts, fortæller Rasmus Hansen.

Annonce

Målet er stadig en topplacering

Minus tre mand krydret med nogle skader i opstarten har Rækker Mølle ikke kunnet køre på til træning helt, som Rasmus Hansen ønskede det.

- Vi har været nede på 10-12 mand til træning i perioder. Først her i september har vi været de der 15-16 stykker, som vi skal være for at kunne træne med høj intensitet og høj kvalitet hver gang, forklarer Rasmus Hansen.

Målet er stadig at blande sig i toppen.

- Uanset hvad så har vi et ganske godt hold. Jeg er bare spændt på at se, hvor vi står, når det går løs for alvor torsdag aften klokken 20 hjemme mod Faaborg. Faaborg har været tophold de seneste sæsoner, så vi bliver testet fra start. Jeg regner med, at puljen bliver lidt mere jævnbyrdig i denne sæson. Flere vil byde sig til, så det bliver vigtigt at vinde de rigtige kampe. Vi er så klar, som vi kan blive under de forhold, vi har haft i opstarten, siger en trods alt optimistisk Rasmus Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce