Rejser

Opskrift fra Vadehavscentret: Syltet tang

En af de retter som tilberedes, til Vadehavscentrets ture Vadehavsmad, er syltet tang. Blæretang er som regel hovedingrediensen. Arkivfoto: Michael Bager

Ingredienser:

Et par håndfulde tang

2 dl eddike

2 dl sukker

1-2 tsk salt

Peberkorn

Eventuelt 1/2 dl vand

Fremgangsmåde:

Varm eddike, sukker, salt og vand til sukkeret er opløst.

Pluk de yderste, friske dele af tangen og skær dem i tynde strimler.

Kom dem i en skål.

Hæld eddikeblandingen over tangstykkerne og lad det trække.

0/0
Rejser For abonnenter

Guide: Fem tips til årets oplevelser med vilde dyr

Rejser

Algarve: Golfklubhus er en attraktion i sig selv

Rejser

Musikfestivaler afløser hinanden i Flandern

Rejser

Guide: Oplevelser ved Limfjorden

Rejser For abonnenter

Skoemagerkroen som sjællandsk seværdighed

Rejser For abonnenter

Aktiv ferie: Slovenien overrasker med et væld af tilbud til dem, der vil bruge kroppen på ferien

Rejser For abonnenter

Prøv en anden spansk by: Arabisk eventyr i Zaragoza

Rejser For abonnenter

Levende kultur: Fællesskab er folkedansens grundtrin