Rejser

Opskrift fra Vadehavscentret: Syltet tang

En af de retter som tilberedes, til Vadehavscentrets ture Vadehavsmad, er syltet tang. Blæretang er som regel hovedingrediensen. Arkivfoto: Michael Bager

Ingredienser:

Et par håndfulde tang

2 dl eddike

2 dl sukker

1-2 tsk salt

Peberkorn

Eventuelt 1/2 dl vand

Fremgangsmåde:

Varm eddike, sukker, salt og vand til sukkeret er opløst.

Pluk de yderste, friske dele af tangen og skær dem i tynde strimler.

Kom dem i en skål.

Hæld eddikeblandingen over tangstykkerne og lad det trække.

0/0
Rejser For abonnenter

Dansker i Bergamo: Det skal du se og opleve

Rejser

Cykelfest i Sverige: Smag på Skåne og Halland på weekendtur

Rejser

FDM Travel køber specialist i motorcykelrejser

Rejser For abonnenter

På naturens betingelser: Vadehavet bevæger sig mod bæredygtig turisme

Rejser For abonnenter

Helgoland: Den gode guide kan gøre opholdet til en særlig oplevelse

Rejser For abonnenter

Nyt i Vadehavscentret: Udstillingen "Vadehavsfortællinger" åbner

Rejser

Overnatning i shelter: I skovens rum findes roen

Rejser

Nyt legeland i Jesperhus