Annonce
Sport

Oprykningskamp eller nedrykningskamp - Spjald IF er i spil til begge dele i serie 2

Habib Hussein scorede to mål og lagde op til et enkelt for Spjald IF, da Spjald slog Borbjerg 5-0. Arkivfoto: Søren Palmelund
Annonce

Spjald: Skal Spjald IF spille om oprykning til serie 1, eller skal de spille for at undgå nedrykning til serie 3?

Begge dele er realistiske muligheder, selv om Spjald lørdag vandt 5-0 hjemme over bundholdet Borbjerg.

Sejren sendte Spjald tilbage på andenpladsen, men det kan blive på lånt tid. Efter at have slået Lemvig er det nemlig Mejrup, der er nærmeste udfordrer til Spjald, og de to hold mødes i Mejrup i næste spillerunde.

- Vinder vi den kamp, ser det godt ud for os i kampen for at få andenpladsen. Men taber vi, kan vi risikere at blive tredjesidst. Vi kan selv afgøre det, fortalte Jørn Aas efter kampen mod Borbjerg.

Som Spjald spillede i første halvleg, kan de godt glemme alt om at spille om oprykning.

- Rædderligt. Det var heldigt, at det lige var i dag, vi mødte et hold med så lavt niveau som Borbjerg. Vi spillede forfærdeligt i første halvleg. Uden tempo. Vi kunne ikke ramme hinanden over fem meters afstand, og bolden blev slet ikke spillet rundt. Vi skabte intet, og vi manglede 20 proent hele vejen rundt, fortalte Jørn Aas.

Alt det blev der snakket konstruktivt om i pausen, og det hjalp hurtigt. I første minut af anden halvleg opsnappede Habib Hussein nemlig en dårlig tilbagelægning, og så scorede Habib til 1-0.

Efter flot forarbejde af Thomas Riskjær øgede Habib Hussein kort efter til 2-0. Efter opspil af Mikkel Husted og Habib Hussein kunne Thomas Riskjær øge til 3-0. Det blev 4-0 ved Christian Mortensen på oplæg fra Habib, og kort før tid lukkede Christian Mortensen med et godt skud fra kanten af feltet til 5-0 på oplæg fra Martin Agerbo.

- Vi spillede ikke prangende, men alligevel skulle vi have vundet meget større. Så dårlige var Borbjerg, sluttede Jørn Aas af.

Serie 2 pulje 15

Spjald IF-Borbjerg 5-0 (0-0)

Mål: 46. minut: 1-0 ved Habib Hussein. 51. minut: 2-0 ved Habib Hussein. 68. minut: 3-0 ved Thomas Riskjær. 74. minut: 4-0 ved Christian Mortensen. 88. minut: 5-0 ved Christian Mortensen. En advarsel til Spjalds Kenneth Dam efter 42 minutter. Spjald skiftede en skadet Daniel Sørensen ud med Mikkel Møller efter 20 minutter, i pausen kom Mikkel Husted på banen for Christian Mortensen, der senere kom på banen igen for Jonas Mortensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Rema 1000s Ringkøbing-planer får kamp til stregen: Lidl truer med Erhvervsstyrelsen, og Coop frygter Kvickly-lukning

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Direktør i byggefirma skal betale millionerstatning til københavnsk ægtepar efter sommerhuskøb

Annonce