x
Annonce
Håndbold

Oprykning er opgivet - nu skal der tænkes frem mod næste sæson

Louise Mølle scorede fire gange mod Silkeborg/Voel KFUM 2, men hun brændte også to straffekast, da Rækker Mølle Håndbold tabte 20-19. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Rækker Mølle Håndbolds damer har opgivet drømmen om at rykke op i denne sæson. Derfor skal resten af sæsonen bruges på at blive bedre på sigt.

Rækker Mølle: Rækker Mølle Håndbolds damer kommer ikke til at spille nogen rolle i kampen om oprykning til 1. division.

Det havde træner Michael Iversen og spillerne allerede erkendt inden fredagens hjemmekamp mod Silkeborg/Voel KFUM 2, og det blev kraftigt understreget med et helt unødvendigt nederlag på 20-19.

Karantæne til Else Jensen, sygdom hos Maja Bach, afbud og graviditet gjorde, at Rækker Mølle stillede ret så alternativt op mod Silkeborg/Voel. Og spillede alternativt. I slutfasen blev holdets normalt farligste spiller Mia Hansen nemlig holdt på bænken.

- Vi har valgt at kigge på den lange bane. Hvordan vi bliver bedre på sigt. Alle skal lære at tage ansvar. 90 procent af truppen er der også næste sæson, så det handler om at forbedre både holdet og den enkelte spiller, forklarede Michael Iversen.

Måske var det med de tanker i baghovedet, at spillerne gik på banen. De var i hvert fald slet ikke klar til kamp i det første kvarters tid, hvor gæsterne bragte sig foran 9-4. Angrebsmæssigt var det for stillestående og slet ikke direkte nok. I forsvaret dækkede venstresiden forfærdeligt op, og det straffede en virkelig god højre back fra Silkeborg/Voel med mange scoringer og fine oplæg.

Tingene blev bedre op mod pausen. Silkeborg/Voel sendte straffekast forbi mål, Mia Hansen kom i fart, og kontrafasen fungerede. Med Jette Kristensen i mål blev defensiven bedre, så ved pausen var hjemmeholdet kun bagud 11-10.

Fire minutter efter pausen var der udlignet til 12-12.

I de næste minutter skulle Rækker Mølle have slået til - men de blev slået langt tilbage.

En periode i overtal endte 0-0, fordi Natasja Maribo Hansen brændte straffekast og en god chance fra fløjen. Mia Hansen ramte stolpen, Louise Møller kiksede sit andet straffekast, og på 13 minutter kom Rækker Mølle bagud med 16-12.

Det lykkedes at skabe en smule spænding. Især det taktiske træk med at tage målvogter Heidi Hansen med i angrebet gav pote. Otte gange var Heidi Hansen med fremme, og det gav seks scoringer, hvor af Heidi Hansen scorede de to. Ganske fint. Godt et minut før tid blev der reduceret til 19-18, men Silkeborg/Voel scorede for let til 20-18, og så hjalp scoringen i sidste sekund af Louise Møller intet.

- Langt hen af vejen var det ok. Men jeg savnede godt nok noget offervilje det første kvarter. Spillerne gik ikke nok mod mål. Tingene blev bedre men aldrig helt godt nok. Sådan en kamp her må vi ikke tabe. Heller ikke selv om vi var svækkede, sagde Michael Iversen.

2. division damer

Rækker Mølle Håndbold-Silkeborg/Voel KFUM 2 19-20

Målscorere Rækker Mølle: Louise Møller 4, Mia Hansen 4, Natasja Maribo Hansen 3, Louise Tobiasen 3, Heidi Hansen 2, Line Gabs 1, Ninna Hedegaard 1 og Nina Lind Pedersen 1. Straffekast: Rækker Mølle 3 (0 mål), Silkeborg/Voel 2 (1 mål). Udvisninger: Rækker Mølle to, Silkeborg/Voel en.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Stram op – og hold fast i lukkeloven

Læserbrev: Over de sidste uger har butiksansatte knoklet r…. ud af bukserne. Uden at kny sørger medarbejderne i vores butikker for, at der er fyldt op på hylderne, så vi alle sammen kan få mad på bordet, toiletpapir og andre fornødenheder. Og mange danske familier har fået deres køkkenskabe fyldt godt op. De butiksansatte har brug for påskens fridage til et velfortjent hvil. Derfor bør man ikke suspendere lukkeloven henover helligdagene. I denne tid, hvor myndighedernes anbefalinger er at blive hjemme og undgå tæt kontakt til andre mennesker, løber butiksansatte en daglig risiko med kontakt med flere hundrede kunder om dagen. De sætter eget helbred på spil for at passe deres job. Butiksledelserne rundt om gør alt, hvad de kan, for at passe godt på de ansatte med håndsprit, hyppig håndvask, plexiglasplader ved kassen og ’Hold afstand’-skilte på gulvene. Stor ros for det. Men at arbejde under de forhold er anstrengende. Helligdagene i påsken med lukkede butikker kan også være med til at passe på de ansatte, så de kan blive ved med at passe deres arbejde, så længe corona-krisen varer. Derfor, kære politikere: Hold fast i lukkeloven! Og så skal familien Danmark altså stramme op. Lad nu være med at klathandle en liter mælk og en pakke gær. Køb ind til flere dage og lad én person klare det. Det er heller ikke nu, I skal hele familien afsted på ose-tur i de lokale butikker for at se på nye ipads, havetrampolin til ungerne eller lamper til stuen. Det er måske fristende for at skabe et afbræk i tiden med hjemmeskole, men lad være. Jo flere I kommer sammen, jo større risiko udsætter I butikspersonalet for. Ring til den lokale butik i stedet og lav en aftale om at få leveret varen – eller at I kan hente den pakket i en pose. Så kan I både støtte vores midt- og vestjyske butikker og passe godt på de ansatte og jer selv samtidig.

Annonce