Annonce
Ringkøbing

Oplev kronprinsessen og to ministre på corona-afstand: God plads til nysgerrige til Naturkraft-åbning

Selv om der skal holdes corona-afstand, så bliver der mulighed for at opleve både konprinsessen og den officielle åbning af Naturkraft. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Kronprinsesse Mary, kulturministeren, fødevareministeren og 300 inviterede gæster deltager i den officielle åbning af Naturkraft fredag den 12. juni. Alle andre må kigge med fra sidelinjen.
Annonce

Ringkøbing: Drømmer man om at få et glimt af kronprinsesse Mary, så er chancen der, når hun på fredag den 12. juni klipper indvielsessnoren til oplevelsesparken Naturkraft.

Alle interesserede er nemlig inviteret med på en kigger til den officielle åbning af den kommende turistattraktion.

Taler og snoreklip vil nemlig foregå lige uden for indgangen, og her vil der være god plads til at overvære begivenheden fra første parket.

Naturkraft vil sørge for, at corona-retningslinjerne bliver overholdt ved at inddele publikum i mindre grupper og med afstand.

Kronprinsessen bliver langt fra det eneste kendte ansigt, som deltager i indvielsen. Kulturminister Joy Mogensen (S) og minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling Mogens Jensen (S) har også meldt deres ankomst sammen med 300 andre inviterede gæster - blandt dem repræsentanter fra de fonde, som har været med til at gøre ideen til virkelighed.

Den åbne del af festen begynder, når den kongelige kronebil triller ind på parkeringspladsen ved Naturparken præcis klokken 12. Kulturministeren vil være blandt talerne, og kronprinsesse Mary vil herefter klippe snoren og erklære Naturkraft for åben.

De inviterede gæster bliver herefter budt indenfor til en timelang rundvisning i parken og hovedbygningen. Ifølge tidsplanen forlader kronprinsessen stedet klokken 13.

En time senere - klokken 14 - bliver dørene slået op for oplevelsesparkens allerførste gæster. For at komme indenfor skal man enten have købt et årskort eller købt en billet online, oplyser Naturkraft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce