Annonce
Ringkøbing-Skjern

Opløftende indsats - det kunne godt være endt med en sjælden sejr til Ringkøbing IF

Lauge Olesen blev kåret som Ringkøbing IFs bedste mand i kampen mod Odder efter en solid indsats på venstre back. Arkivfoto: Henrik Olesen
Ringkøbing IF spillede bedre end set længe, og med en smule held og lidt mere kynisme havde RIF slået Odder i stedet for at spille 1-1.
Annonce

Ringkøbing: Der har været flere kampe, hvor man har følt, Ringkøbing IF har fået for lidt ud af det. Eksempelvis forrige kamp ude mod Kolding, der var ganske dårlige, eller tidligere kampen i Horsens og også andre kampe.

Lidt det samme var tilfældet søndag eftermiddag hjemme mod Odder.

Men denne gang var det ikke fordi, modstanderen var dårlig, og fordi RIF selv var dårlige. Nej denne gang var det fordi, RIF var bedst. Ikke meget men en lille smule.

Der var bedre boldomgang, der var flere løb uden bold, der blev spillet mere direkte, der blev fightet lidt hårdere, og så blev der skabt chancer. Måske ikke de helt fuldstændigt oplagte chancer men så i hvert fald afslutningsmuligheder.

Det var ikke sådan, at Odder var nedspillet. Slet ikke. Østjyderne havde også deres chancer. Måske endda de største. Men gennem hele anden halvleg var det RIF, der virkede som om, de søgte sejren lidt mere end Odder, lige som det virkede som om, RIF havde et lille fysisk overskud.

Annonce

Jævnbyrdig første halvleg

Første halvleg var ganske jævnbyrdig. Klaus Moesgaard blev ofte sat i spil i højre side, og han kom hurtigt frem til en skudmulighed i højre side, men målmanden reddede. Dennis Juelsgaard skød over, Kasper Nissen måtte se målmanden redde med en fodparade, og der var enkelte andre løse muligheder fra distancen.

Odder havde to chancer. Pæne chancer. Først blev frit skud i feltet sendt over mål, og anden gang blev frit skud blokeret i forsvaret efter en god aktion.

Efter en tidlig chance i anden halvleg til RIF begyndte det at ligne en målløs affære. Det var Lauge Olesen, der fik frit skud, som målmanden halvklarede, hvor efter Mikkel Holk kiksede på riposten.

RIF forsøgte og forsøgte, men ud over flere upræcise skud fra Ragnar Leósson kneb det at blive farlige nok.

Annonce

Endelig scoring af Lennard Lauridsen

Odder fik en enkelt chance, og den udnyttede de omkring ti minutter før tid. RIF smed en håbløs bold frem til en Odder-spiller på midterlinjen. I den næste duel forsømte et par RIF-ere at lave frispark, og i stedet kom Odder af sted på kanten, da Jesper Dalsgaard ikke fik timet sit indgreb ordentligt. Det gav løb til baglinjen og let scoring på den følgende tværbold tæt under mål.

Det lignede pludseligt endnu et træls nederlag. Men kun et par minutter. Efter en lang stribe dødbolde af for lav kvalitet passede det hele sammen, da Mikkel Holk sendte hjørnespark ind foran mål, hvor Lennard Lauridsen scorede på hovedstød.

Resten af kampen var det RIF, der pressede på, men det endte 1-1.

På mange måder opløftende af RIF. Der var mere kvalitet og vilje, der var flere afslutninger end set i lang tid, og et eller andet sted kunne det hele med en smule held godt have givet en sjælden sejr.

Danmarksserien pulje 3

Ringkøbing IF-Odder 1-1 (0-0)

Mål: 83. minut: 0-1 ved Jakob Truelsen. 85. minut: 1-1 ved Lennard Lauridsen. En advarsel til Odder.

RIFs holdopstilling: Simon Brogaard, Lennard Lauridsen, Anders Vestergaard Larsen 46. minut: Ragnar Leósson), Jesper Dalsgaard, Lauge Olesen, Mikkel Kjeldstrup (53. minut: Johan Søndergaard Larsen), Tobias Plauborg Jensen, Klaus Moesgaard, Mikkel Holk, Dennis Juelsgaard og Kasper Nissen.

Tilskuere: 396 på Green Arena i Ringkøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Rema 1000s Ringkøbing-planer får kamp til stregen: Lidl truer med Erhvervsstyrelsen, og Coop frygter Kvickly-lukning

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Direktør i byggefirma skal betale millionerstatning til københavnsk ægtepar efter sommerhuskøb

Annonce