Annonce
Hvide Sande

Opfordrer til at melde mandlige venner og familiemedlemmer: TV2-program søger vestjyske singler

Den første sæson af "Kærlighed hvor kragerne vender" blev optaget i Sønderjylland. TV2 skrev i slutningen af april, at tre af de fire mandlige par stadig var kærester. Pressefoto: TV2/BLU
Endnu engang er Hvide Sande i TV2's søgelys. Denne gang er det et datingprogram, der søger deltagere i og omkring fiskerbyen.

Hvide Sande: Kender du en sød, singlemand mellem 20 og 40 år, der trænger til lidt kærlighed, så er det nu, du skal prikke til ham.

For tv-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender" søger nu fire nye mandlige deltagere til endnu en sæson af programmet.

I første omgang havde produktionsselskabet Blu ellers små landsbyer ved Harboøre, Fjerritslev, Mors og Thy i Nordvestjylland i kikkerten, men nu vendes fokus mod Ringkøbing-Skjern, hvor særligt Hvide Sande og lokale fiskere er interessante.

- Det kan vi nok ikke skjule, men når det så er sagt, så er alle velkomne. Det handler i bund og grund om, at vi gerne vil ud på havet og gerne vil vise havet, når vi er på de kanter, og hvem bedre til det end en fisker, siger Trine Balstrøm, der er caster hos produktionsselskabet Blu, der står bag dating-programmet.

Hun understreger dog, at det absolut ikke skal udelukke nogen interesserede. Alle undtaget profession og bopæl er velkomne til at melde sig til programmet, der optages hen over sommeren.

- Vi er startet med at gå ud fra et område i Nordvestjylland, men det kommer bare også an på, hvor de rigtige mænd er. Så nu har vi udvidet vores søgning, for det kan jo være, at de rigtige mænd også kommer lidt mere syd fra. Udgangspunktet er stadig Nordvestjylland, men hvis der lige sidder den rette i Hvide Sande, så må vi også til Hvide Sande, og så må vi komme til toppen af Jylland en anden gang. siger Trine Balstrøm.

Annonce

Sådan tilmelder du dig

Meld gerne en sød single

Man er også velkommen til at melde et familiemedlem eller en god ven til programmet, fortæller hun.

- Det kan nogle gange være svært lige at tage skridtet selv, så hvis folk kender en, hvor de tænker, at han godt lige kunne bruge lidt kærlighed i sit liv, så skal de altså ikke tøve med at melde vedkommende til, siger Trine Balstrøm.

TV-programmet slår på, at de fire mandlige deltagere i fællesskab skal finde kærligheden blandt tyve kvinder og sammen få kvinderne tilbage til der, hvor kragerne vender.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt her: Erling Fjeldsted kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce