Hvide Sande

Opdateret: Efterlyst mand fundet død

Opdateret kl. 17.20: Midt- og Vestjyllands Politi oplyser mandag 11. februar kl. 17 via twitter, at den efterlyste mand er fundet død nær sit hjem uden nogen tegn på, at der er sket en forbrydelse. Avisen har derfor valgt at fjerne mandens billede og navn fra denne artikel.

Søndervig: Politiet har endnu ikke fundet spor efter den forsvundne mand, som søndag i nedtrykt sindstilstand forlod sit hjem på Søndervig Landevej.

En Defender-flyvemaskine har været i luften og undersøgt området fra Hvide Sande i syd til Thorsminde i nord uden at finde spor af den forsvundne. Samtidig har indsatsleder Jesper Linde og en patruljevogn ronderet ved Søndervig og Vedersø samt i området omkring golfbanen, men har heller ikke haft held med sig.

I løbet af den næste time vil flyet undersøge den nordlige del af Ringkøbing Fjord og den sydlige del af Stadil Fjord. Grunden til, at det ikke er helikopteren, der er i luften, er, at flyvevåbnet har den i brug andetsteds.

- Hvis der efter overflyvningen af fjordene stadig ikke er noget at se, så indstiller vi eftersøgningen for i dag, siger vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Lars Even.

- Det skyldes, at vi ingen spor har at gå efter og dermed ingen idé om, hvor i det store område, vi skal lede - men vi går selvfølgelig i gang igen, hvis vi får tip eller livstegn. Det er vinterferie, og dermed er der flere mennesker end på en almindelig uge, som kan få øje på manden, siger Lars Even.

Ingen hunde

Han og indsatsleder Jesper Linde opfordrer alle til at kigge efter i udhuse og skure. Skulle man finde den 58-årige mand, eller hvis man finder for eksempel en efterladt gul arbejdsjakke, bedes man straks ringe til politiet på tlf. 114.

Missing people har af politiet fået lov at sætte en efterlysning ud, og de kan også gå i gang med en egentlig eftersøgning.

Grunden til, at der ikke er hunde ude, er, at man ikke kan pege på et konkret sted, hvor de kan sættes ind.

Den 58-årige gik hjemmefra ved 15-tiden søndag og har efterladt sin tegnebog, sine nøgler, telefon og sin bil hjemme. Han beskrives som 187 centimeter høj med lyst hår og briller, iført en gul arbejdsjakke.

0/0
Hvide Sande

Hvide Sande Havn leverer nyt millionoverskud

112

Uheld i påsketrafikken: Tre kørt til observation

Kultur

Vores Smag: Bondegårdsæg med smag af vestkysten

Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost

112

Vidner søges: Tre nødblus sendte helikopter i luften

Hvide Sande

Æggesafari, ravsafari og havnerundfart

112

Tørt græs og lyng brød i brand nær hus