Annonce
Sport

Op i hierarkiet: Nu kigger landstræneren også hendes vej

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har tillid til stregspiller til Sarah Iversen, der har haft en stor rolle i VM-kampene i Japan. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Sarah Iversen var pænt træt af det hele efter EM for et år siden, men nu er situationen en anden. Hun har alvor fået chancen for at vise, hvad hun kan.

JAPAN - KUMAMOTO: Det var lige før, at Sarah Iversen skulle have pincetten fundet frem, da hun for et år siden kom hjem fra EM-slutrunden i Frankrig.

Hun var i hvert fald i overhængende fare for, at få splinter i bagdelen med al den tid hun tilbragte ude på bænken.

- Det var ikke særlig sjovt. Når man ofre så meget for det, er det klart, at man rigtig gerne vil ind at spille. Så nej, EM var ikke nogen særlig god oplevelse for mig.

Men denne gang er det anderledes. Denne kigger landstræner Klavs Bruun Jørgensen også Sarah Iversens vej, og det er hun naturligvis ikke utilfreds med.

- Jeg har virkelig søgt efter at få lov til at vise mere, og derfor har jeg arbejdet hårdt med mit forsvarsspil, og her i Japan synes jeg, at mit samarbejde med Haugsted (Line, red.) og Heindahl (Kathrine, red.) og andre har været fint.

- Hjemme i klubben (Herning-Ikast, red.) har jeg et godt samarbejde med min træner, og det har selvfølgelig også gavnet mig. Jeg har bare villet det her 100 procent, understreger Sarah Iversen.

Annonce

Glad for tilliden

Og nu er hun altså rykket op i hierarkiet blandt de tre stregspillere i truppen. Sidste år var hun klart tredje valg, men denne gang er Iversen, Heindahl og Stine Bodholt ligestillede.

- Når jeg så får chancen, må jeg gribe den, og det synes jeg egentlig generelt er gået okay. Der er selvfølgelig altid nogle ting, man kan gøre bedre, så der er ikke andet at gøre end at arbejde videre. Men jeg er glad for tilliden. Det betyder meget.

Sarah Iversen er udmærket godt klar over, at hun stadig kan udvikle sig. Fra hendes position inde i midterblokken skal hun blive bedre til at kommunikere med de to backs.

- Der må ikke opstå fejl. Jeg skal tillid til, at de andre også holder deres aftaler. Jeg kan godt blive lidt for hjælpende i begge sider og komme lidt ud af balance. Og angrebsmæssigt, skal jeg bare score, når jeg er fri. Lyder det ikke meget enkelt, griner hun.

Så jo, humøret er godt - og i år bliver der i hvert fald ikke brug for pincetten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce