Annonce
Tarm

Online-succes: 500 tjekkede ind til parforholdskursus med Kristian Andersen

Mange par har tid til at pudset forholdet lidt af i coronatiden, hvor der ikke er mange sociale arrangementer, der fylder aftenerne, mener Luthersk Missions familiekonsulent Kristian Andersen. Arkivfoto: Jørgen kirk
Kurset er fuldt booket for denne gang, men allerede nu planlægger kræfterne bag, at kurset skal gentages senere på året.
Annonce

Tarm: Når Kristian Andersen ikke slår sine folder i byrådet eller stiller op som spidskandidat til Folketinget for Kristendemokraterne, er han familiekonsulent hos Luthersk Mission.

Men hvordan guider man folk til parforholdet, når man ikke kan mødes? Online selvfølgelig!

Og det er lige, hvad Luthersk Mission og Indre Mission sammen har gjort med et digitalt parkursus over syv aftener, der begyndte onsdag 3. februar.

Kristian Andersen, der står for afholdelsen sammen med Indre Missions Gitte Rasmussen, er overvældet over de mange tilmeldte.

- Det gik simpelthen så godt. Der er 280 par tilmeldt. Vi vidste godt, der var nogle, som var forhindrede i går, så vi var 250 par, og resten har fået et link, så de kan se videoen efterfølgende, siger Kristian Andersen dagen derpå.

Annonce

Kursus i joggingbukser

Der bliver holdt i alt syv kurser i løbet af februar og marts om emner lige fra konfliktløsning over tilgivelse til god sex. Og det er der altså stor interesse for.


Det gik simpelthen så godt. Der er 280 par tilmeldt. Vi vidste godt, der var nogle, som var forhindrede i går, så vi var 250 par, og resten har fået et link, så de kan se videoen efterfølgende

Kristian Andersen.


Kurset er fuldt booket for denne gang, men allerede nu planlægger kræfterne bag, at kurset skal gentages senere på året.

- Jeg tror, at det, der virker godt ved det, er, at det er online. For forældre i børnefamilier kan nå at være med til det, når det ligger fra 20 til 22. Man skal ikke fare ud af døren klokken 19 og have en barnepige. Man kan koble på klokken 19.45 og sidde i joggingbukser hjemme i sofaen, siger Kristian Andersen.

Kurset foregår som en blanding af oplæg gennem online-videoer og materiale, som man taler med sin partner om hjemme i sofaen.

- Det har vist, at mennesker, der er i parforhold, gerne vil give det noget opmærksomhed. Jeg tror, det er et kanontilbud i denne tid, hvor der er mange ledige aftener, siger familiekonsulenten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Skjern får sin egen tv-kanal: Underholdningsshow, natur, kultur og butikker skal fylde sendefladen

Erhverv

Bent giver butiksruderne en gratis omgang: Vi har ikke været så hårdt ramt af coronanedlukningen som de handlende

Skjern For abonnenter

Vestjylland skulle være Henris ferieflirt: Nu er han Skjern-mand og starter en lokal tv-kanal

Ringkøbing-Skjern

Søndagens coronatal: Ingen nye smittede dagen før afgangseleverne vender tilbage skole

Annonce