Annonce
Navne

Omrokering og nye ansigter i Vestjyllands Andel

Risk manager Jeppe Tokkesdal har fået ledelsesansvaret for planteavlsdelen af Vestjyllands Andel. PR Foto
Vestjyllands Andel har tilpasset organisationen og ansat tre erfarne folk med solidt kendskab til grovvarebranchen.

Ringkøbing: Vestjyllands Andel (VA) oplever, ligesom de øvrige virksomheder i branchen, et stigende behov for risk management i disponering og afsætning af afgrøder.

Derfor har grovvareselskabet besluttet at tilpasse organisationen, således at ledelsen for planteavlsdelen fremadrettet vil blive varetaget af risk manager Jeppe Tokkesdal.

- Risikostyring og disponering er en voksende opgave i kornmarkedet og blandt vores andelshavere. Derfor er det naturligt, at vi i højere grad kobler fagområdet med de indsatser, som VA i forvejen tilbyder og ønsker at videreudvikle, siger Jeppe Tokkesdal.

Annonce
Lillian Hestekjær er ansat som produktkonsulent i Vestjyllands Andel. PR Foto

Solidt kendskab

VA har i løbet af den seneste periode også ansat tre nye medarbejdere med et solidt kendskab til grovvarebranchen. 45-årige Lillian Hestekjær er ansat som produktkonsulent, hvor hun – med udgangspunkt i det fynske og østjyske område - har kundesalg og rådgivning inden for grisefoder som primære ansvarsområder.

Lillian er uddannet landmand og har 5 års erfaring som selvstændig med søer og grise.

Dernæst arbejdede hun for Bopil A/S og Centrovice med salg af produkter til svineproducenter, hvorefter hun fra 2011 var ansat som svineproduktionsunderviser på Gråsten Landbrugsskole.

Erfarne mænd

51-årige Kjeld Krukow Lund er ansat som produktkonsulent med ansvar for grovvaredelen i Næsbjerg/Nordenskov, hvor han blandt andet vil betjene kunder i det sydlige område.

Kjeld blev udlært ved VA i Lunde i 1988, og efter ophold i USA og efterfølgende ansættelse ved Malling Foderstof vendte han i 1992 tilbage. Siden har han været gennem alle fusioner/sammenlægninger frem til Danish Agro, hvor han senest har været ansat.

58-årige Frank Hauge er ansat som salgsassistent og har primær base i Vildbjergafdelingen, hvor han blandt andet vil betjene kunder i det midt- og vestjyske område.

Frank indledte sin karriere i grovvarebranchen hos Hedegaard Agro og kom siden hen til Aarhusegnens Andel.

Dernæst fortsatte han til Danish Agro, inden han i 2015 blev ansat hos Hornsyld Købmandsgaard.

Kjeld Krukow Lund er ansat som produktkonsulent i Vestjyllands Andel. PR Foto
Frank Hauge er ansat som salgsassistent i Vestjyllands Andel. PR Foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Udbud af ambulancekørsel: Den gode idé opstår i samarbejdet

Læserbrev: I løbet af januar tager Region Midtjylland vigtige skridt i retning af at fastlægge fremtidens ambulancekørsel, når der tages stilling til det kommende udbud af kørslen. Der er meget på spil i regionsrådets måde at skrue udbuddet sammen på: Grundlæggende spørgsmål om, hvilken pris og kvalitet borgerne kan få for skattekronerne i de kommende år, og mulighederne for at bruge offentlig-privat samarbejde som driver for innovation i den offentlige sektor. I disse år går en stor generation på pension med udsigt til at leve længere, og færre er tilbage til at forsørge flere. Lige som vi står overfor udfordringer med at få sundhedskronerne til at række, fordi folk lever længere, og flere får kroniske sygdomme. Der er med andre ord grundlag for at tænke nyt og bruge det store potentiale, der ligger i samarbejdet mellem sektorerne, til at få mere for pengene og levere ny og innovative løsninger. De gode ideer og intelligente løsninger på sundhedsområdet er allerede mange – og regionerne er grundlæggende gode til at række ud til offentlig-privat samarbejde i udviklingen af nye innovative teknologier og måder at løse sundhedsudfordringen på. Historisk gælder det også indenfor det akutte og det præhospitale område, hvor vi har set forsøg med el-køretøjer, kunstig intelligens, stabilisering eller færdigbehandling af KOL-patienter. Og mange nye tiltag er for længst implementeret, som for eksempel den elektroniske patientjournal, der optimerer patientforløbet, eller EKG taget allerede i ambulancen, som sikrer, at hjertepatienter kommer til det rigtige hospital. Langt flere bliver i dag hjulpet hurtigere og bedre, fordi den fælles innovation fungerer. Region Midt står overfor de kommende udbud på ambulanceområdet, og her har regionen gode muligheder for at stille krav i udbud til andet og mere end blot økonomien. Udbud bliver dermed en vej til at omsætte innovationen og de smarte løsninger hos leverandørerne til realitet til gavn for borgerne. Man behøver ikke se længere end til Norge, hvor flere kommuner gik sammen om at stille krav om CO2-neutrale byggepladser til leverandørerne i forbindelse med et stort fælles byggeri. På den måde kommer offentlige økonomiske muskler i spil og bliver en driver for innovationen. På samme måde har Region Midtjylland med udbuddet gode muligheder for at skubbe på innovation på sundhedsområdet til patienternes og borgernes fordel.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Skatteborgerne skal se aftalerne: Kommunen betalte én million for lokaler, men brugte kun for 700.000

Annonce