Annonce
Skjern Håndbold

Ombejlet svensk stjernefrø: Skjern Håndbold henter landsholdsspilleren Alfred Jönsson i Hannover

Alfred Jönsson afløser Elvar Jónsson som venstre back i Skjern Håndbold næste sæson. Pressefoto: Skjern Håndbold
Skjern Håndbolds sportschef Thomas Klitgaard er meget begejstret for, at det er lykkedes at få fingrene i talentfulde Alfred Jönsson fra næste sæson.

Skjern: I dag sendte Skjern Håndbold en længe ventet besked ud som pressemeddelelse: Skjern Håndbold har skrevet kontrakt med den ombejlede svenske landsholdsspiller Alfred Jönsson.

23-årige Alfred Jönsson, der til dagligt optræder for Hannover i den tyske Bundesliga, skal til sommer optræde i den grønne Skjern-trøje.

Den svenske venstre back og playmaker, som fik sit internationale gennembrud ved VM-slutrunden i Egypten, har underskrevet en to-årig kontrakt med Skjern Håndbold.

En underskrift, sportschef Thomas Klitgaard er meget begejstret for.

- Vi er meget stolte over, at Alfred Jönsson valgte os. I sine to år i Bundesligaen og senest til slutrunden i Egypten satte han en tyk streg under de store kvaliteter, som han besidder. Han har et kæmpe potentiale med en masse x-factor, siger Thomas Klitgaard i pressemeddelelsen.


Skjern Håndbold er en stor klub i Danmark, og klubbens målsætningerne matcher mine. Jeg kommer til Danmark for at jagte titler.

Alfred Jönssson, svensk landsholdsspiller på vej til Skjern Håndbold


Alfred Jönsson følger trop med Emil Bergholt og Lasse Uth, der tidligere er præsenteret som nye ansigter til den kommende sæson – og ambitionerne er store, siger den svenske landsholdsspiller.

- Skjern Håndbold er en stor klub i Danmark, og klubbens målsætningerne matcher mine. Jeg kommer til Danmark for at jagte titler.

- Jeg har rådført mig med mange andre spillere, der har et indgående kendskab til Skjern Håndbold – og alle referencerne har været positive. Klubben arbejder topprofessionelt, og jeg blev imponeret meget tidligt i forløbet, siger Alfred Jönsson, der står noteret for 77 mål og 45 assists i 22 kampe for Hannover-Burgdorff i denne sæson.

Inden skiftet til Bundesligaen og Hannover-Burgdorff spillede Jönsson i svenske Lugi HF. Trods sin unge alder blev bagspilleren tre år i træk kåret til All-Star-holdet i ligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce