Annonce
Skjern Håndbold

Oliver Norlyk ude med ankelskade - skulle gerne blive klar til samling med U-landsholdet

Oliver Norlyk sidder igen ude med en forstuvet ankel. Han må formentlig sidde ude både i kampen mod TTH Holstebro og næste kamp mod Kolding. Han håber at blive klar til kampen mod Aalborg, for ugen efter er der samling med ungdomslandsholdet. Arkivfoto: Mikkel Jezequel
Annonce

Skjern: Mandag var Skjern Håndbold næsten fuldtallige til træning, for efter et par uger ude med corona kunne Jonathan Würtz endelig træne med holdkammeraterne igen.

- Det har jeg glædet mig helt vildt til, fortalte Jonathan Würtz.

Kun kaptajn Bjarte Myrhol var ude. Der går endnu to-tre uger, inden stregspilleren må begynde genoptræningen efter operation i skulderen.

Men under mandagens træning blev Oliver Norlyk skadet.

- Højre ankel er forstuvet. Samme ankel som sidst lige før sæsonstart. På en eller anden måde vred jeg rundt, fortalte Oliver Norlyk til tirsdagens træning, hvor han kom frem ved hjælp af et par krykker.

Den 20-årige højre back havde sådan glædet sig til kampen mod TTH Holstebro.

- Endelig skal vi igen møde et hold, der spiller hurtigt og godt. En god test for os. Den kamp ville jeg gerne have spillet med i. Jeg er overbevist om, at vi vinder, hvis vi rent taktisk rammer dem, hvor vi gerne vil, fortalte Oliver Norlyk.

Men det var ikke kun kampen mod TTH Holstebro, Oliver Norlyk havde i tankerne.

- Nej det er også de næste kampe mod Kolding og Aalborg, der er i fare. Jeg håber meget at blive klar til kampen mod Aalborg, for i den første uge af november er der træningssamling med ungdomslandsholdet, hvor vi skal spille to træningskampe mod Sverige. Den samling skal jeg bare være klar til, fortalte Oliver Norlyk.

Ungdomslandsholdet står foran spændende opgaver. Det udskudte EM er planlagt til at blive spillet i Kroatien i starten af januar, og næste sommer venter forhåbentlig et VM i Ungarn. Og det skulle gerne være med Oliver Norlyk som højre back.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Det mener borgerne om mundbind-reglen: - Folk var begyndt at sløse

Ringkøbing-Skjern

Nu ryger de sidste to minkfarme: Niels Chr. Poulsen er nabo til det første coronatilfælde i Holstebro

Annonce