Annonce
Håndbold

Oliver Juhl Refsgaard og Mikkel Sandholm var den rene dynamit

Oliver Juhl Refsgaard scorede 11 gange for nSkjern Håndbold 2. Arkivfoto: Mads Dalegaard
De to venstrehåndede spillere Oliver Juhl Refsgaard og Mikkel Sandholm scorede 21 mål til sammen, da Skjern Håndbolds andethold spillede 29-29 mod Fredericia 2.
Annonce

Skjern: Højre side var den rene dynamit, venstre side var lidt mere som vådt krudt.

Sådan kunne Skjern Håndbolds andethold godt beskrives fredag aften, hvor de spillede hjemme mod andetholdet fra Fredericia.

For højre side var totalt dominerende. I hvert fald angrebsmæssigt, hvor de to venstrehåndede spillere Oliver Juhl Refsgaard og Mikkel Sandholm huserede.

De to viste meget godt, hvorfor de er med i ligatruppen. Høj fart, pæn fysisk styrke og stor energi, og med 11 scoringer til Mikkel Sandholm og 10 til Oliver Juhl Refsgaard satte de deres tydelige præg på kampen.

Skjern kom bagud 2-0, men de næste fem minutter kom Skjern i gang. Godt forsvar og kontraspil gav hurtigt en føring på 6-2. I det hele taget var Skjern effektive i kontrafasen hele første halvleg, og der blev spillet ganske pænt i angrebet, hvor mange afslutninger kom fra højre back fra en veloplagt Oliver Juhl Refsgaard.

Men der var lidt for få redninger i målet. Forsvaret havde heller ikke let ved at styre et par gode skytter, der var en del indspil til stregen, og der var gennembrud på gæsternes højre back, så hjemmeholdet førte kun med 17-14 ved pausen.

Skjern havde fint fat frem til 23-18, og der var også føring på 24-20.

Så blev det problematisk. Skjern begyndte nemlig at blive for ivrige. Spillerne tog for mange afslutninger på halve chancer uden opspil - også Oliver Juhl Refsgaard og Mikkel Sandholm - så godt ti minutter før tid var Skjern pludselig bagud 25-24.

Resten af kampen var helt lige. Skjern kom aldrig helt tilbage til det gode spil. Hjemmeholdet havde bolden flere gange i de sidste seks minutter, hvor de dog kun fik scoret et enkelt mål. Også i det sidste halve minut havde Skjern bolden, men det hele løb ud i ingenting.

- Vi kæmpede flot hele kampen, men vi holdt os ikke til vore aftaler i angrebet. Det blev vi straffet for, sagde en skuffet træner Allan P. Sørensen efter uafgjort.

2. division herrer

Skjern Håndbold 2-Fredericia 2 29-29

Målscorere Skjern Håndbold: Oliver Juhl Refsgaard 11, Mikkel Sandholm 10 (2), Mathias Tang 4, Jeppe Anneberg 2 og Kristian Tind 2. Straffekast: Skjern 2 (2 mål), Fredericia 5 (4 mål). Udvisninger: Skjern tre, Fredericia en.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Planteavlselever er klar

Tarm

18-årig standset uden kørekort

Annonce