Annonce
Skjern Håndbold

Oliver Juhl mangler spilletid - skifter Skjern Håndbold ud med Skive fH

Oliver Juhl jubler på Skjern Håndbolds bænk som nummer to fra højre. Netop meget tid på bænken og alt for lidt spilletid på fløjen har fået Oliver Juhl til at skifte Skjern Håndbold ud med Skive fra næste sæson. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Oliver Juhl står i skyggen af René Rasmussen på højre fløj i Skjern Håndbold. Derfor skifter Oliver Juhl til Skive fH til sommer i jagten på mere spilletid.
Annonce

Skjern: Spilletid.

Forklaringen på hvorfor Oliver Juhl skifter fra Skjern Håndbold til Skive fH til sommer, er ganske kort.

- Jeg mangler spilletid. Så enkelt er det, fortæller Oliver Juhl.

Og spilletid får den 19-årige fløjspiller ikke meget af. Syv kampe er han noteret for i denne sæson - to mål. Og det er vel at mærke kun forholdsvis korte indhop, det har drejet sig om, når René Rasmussen ikke har kunnet være på banen.


Hvis jeg skal videre i min udvikling, så er vejen frem en masse spilletid, og den får jeg altså ikke i Skjern med René Rasmussen som direkte konkurrent.

Oliver Juhl, Skjern Håndbold


Ind til for godt et år siden spillede venstrehåndede Oliver Juhl mest højre back.

- Men træner Claus Dalgaard-Hansen ville gerne omskole mig til fløjspiller, og det er lykkedes fint. Men vi er også enige om, at hvis jeg skal videre i min udvikling, så er vejen frem en masse spilletid, og den får jeg altså ikke i Skjern med René Rasmussen som direkte konkurrent, fortæller Oliver Juhl.

Annonce

Flytter hjem til forældrene i Stoholm

Han har lavet en toårig aftale med Skive fH, der ligger og kæmper med Nordsjælland Håndbold om førstepladsen og dermed direkte oprykning fra 1. division til ligaen.

- Det gør intet for mig, at det bliver 1. division, hvis Skive da ikke rykker op. Jeg skal bare have noget spilletid, siger Oliver Juhl, der samtidig med skiftet kan flytte hjem til forældrene i Stoholm.

- Så regner jeg med, at jeg skal have en læreplads eller noget arbejde ved siden af håndbolden. Det skal jeg aftale med klubben senere hen, fortæller Oliver Juhl.

Han ved, det kommer til at gøre ondt at forlade Skjern Håndbold.

- Men det er nødvendigt for min udvikling. Skjern er en fantastisk klub. Her mangler intet. Jeg har kunnet træne fuldt med i en trup med høj kvalitet. Et luksusmiljø for en ung spiller som mig. Jeg kan tage meget med herfra. René har været en utrolig dejlig læremester. Han har hjulpet mig til at tænke og agere som en fløjspiller. Jeg vil altid være taknemmelig for min tid i Skjern Håndbold, og jeg vil fortsat yde mit bedste resten af tiden i klubben, siger Oliver Juhl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Et tankevækkende advarselsskud for boven

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce