Annonce
Debat

Oliver fra 5. klasse: Der mangler da en discgolf-bane i Herborg Bakker

Discgolf i Momhøje. Sporten hitter landet over, og det kan formand for Discgolf Vest, Karsen Iversen, også mærke. Nu drømmer man om at lave Europas første drivingrange og teknikbane, der har lysmaster. Men Oliver fra 5. klasse mangler nu også en discgolfbane i Herborg. Foto: Søren Palmelund

Læserbrev: Herborg Bakker er et smukt sted. Det indeholder høje bakker, skov, marker, stier og madpakkepladser. Man kan tage picnic med, man kan gå en tur, og man kan både mountainbike eller cykle en stille tur.

En ting mere kunne være en rigtig god idé, nemlig en discgolf-bane. Discgolf er ligesom Frisbee, bare med lidt anderledes discs, og så skal man ramme i kurve på så få skud som muligt.

Sådan en bane vil få mange til at bevæge sig mere, tror jeg. Man bruger armene, benene, og så lærer man også noget helt nyt!

Annonce

Jeg tror, at dette vil få rigtig mange til at forlade deres skærm og prøve noget nyt. Specielt i denne svære tid, hvor mange sidder derhjemme og ikke har mange muligheder, og så i stedet sidder foran skærmen hele dagen.

Jeg har selv virkelig svært ved at komme fra skærmen efter skoletid. Derfor har vi brug for en discgolf bane i Herborg Bakker.


Sådan en bane vil få mange til at bevæge sig mere, tror jeg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce