Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ole Kamp bliver vikar i regionsrådet

De kommende to måneder kan Ole Kamp (V) kalde sig regionsrådsmedlem. Arkivfoto

Ringkøbing-Skjern: Tidligere amtsrådsmedlem og tidligere byrådsmedlem Ole Kamp (V) fra Stadil gør de kommende måneder comeback i politik.

Han er nemlig blevet indkaldt som vikar til regionsrådet i Region Midtjylland fra 16. februar og to måneder frem. Her skal han - udover regionsrådets møder - deltage i arbejdet i de midlertidige udvalg for den gode arbejdsplads samt miljø og bæredygtighed.

Ole Kamp får opgaven, fordi partifællen Ib Bjerrregaard har søgt orlov af helbredsmæssige årsager. 1. suppleanten har bedt sig fritaget for opgaven, og derfor træder Ole Kamp til som 2. suppleant. Ole Kamp stoppede i kommunalpolitik ved det seneste kommunalvalg, hvor han ikke genopstillede, men forsøgte i stedet at blive medlem af regionsrådet. Det lykkedes lige netop ikke. Han manglede 61 stemmer for at få fast plads i rådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Forskelsbehandling: For regeringen er staten vigtigere end børnene

Læserbrev: Regeringen har sammen med støttepartierne vedtaget, at der nu endelig skal sendes penge ud til de trængte børneinstitutioner. Det er også på tide, at vores børn og pædagoger får bedre vilkår. Dog sniger sig en forskelsbehandling ind, som gør det tydeligt for mig, at regeringen og “børnenes statsminister” er mere statens minister end børnenes. Pengene går kun til de offentlige institutioner. Så er du forældre til et barn og har valgt en anden pasning en statens - det kan være, fordi du vil have mindre digitalisering, en særlig kost eller et bestemt værdigrundlag - ja så er dine børn ikke ligeså vigtige for regeringen som dem i offentlig pasning. Regeringen vil med sit forslag sikre, at den statslige opdragelse i den offentlige pasning bliver bedre. Det er altså vigtigere for regeringen at sikre statens opdragelse af børnene end det er at sikre forældrenes frie valg. Nogle vil mene, at forældre selv kan betale for at vælge staten fra. Det gør de også. For mig er det vigtige barnet. Som skattebetaler vil jeg gerne, at skattekronerne går lige til alle børn - uanset hvor de er passet. Det handler om at sikre lige mulighed for alle forældre og alle børn. Det er frihed og børnevelfærd. At favoriserer offentlige institutioner er for mig et tydeligt tegn på en regering, der har mere fokus på staten end på barnet.

Annonce