x
Annonce
Erhverv

OK på vej med nyt bilvaskeanlæg ved siden af Fakta

Det er her i Rindom ved Fakta, OK bilvaskeanlægget planlægges. Foto Google Street.
Det danske benzinselskab planlægger vaskeanlæg på Rindumgaards Allé ved siden af Fakta; der mangler dog endnu nogle detaljer, før planerne kan føres ud i livet.

RINGKØBING: Det danske benzinfirma OK planlægger lige nu etableringen af en svanemærket bilvask med biologisk renseanlæg på adressen Rindumgaards Allé 90.

OK har i øjeblikket en ansøgning inde hos kommunen.

- Der er dog en række spørgsmål, der skal afklares i forhold til kommunen, før vi kan gå i gang, så jeg kan endnu ikke sige noget om, hvornår vi i givet fald kan gå i gang med anlægget og heller ikke, hvornår vi eventuelt kan åbne, siger Olav Middelhede fra OK.

OK er Danmarks mest solgte benzinmærke; de fleste OK-tankstationer findes ved brugs- og Coop-butikker. På Rindumgaards Allé vil OK bilvaskeanlægget da også komme til at dele nabolag med Fakta.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Stram op – og hold fast i lukkeloven

Læserbrev: Over de sidste uger har butiksansatte knoklet r…. ud af bukserne. Uden at kny sørger medarbejderne i vores butikker for, at der er fyldt op på hylderne, så vi alle sammen kan få mad på bordet, toiletpapir og andre fornødenheder. Og mange danske familier har fået deres køkkenskabe fyldt godt op. De butiksansatte har brug for påskens fridage til et velfortjent hvil. Derfor bør man ikke suspendere lukkeloven henover helligdagene. I denne tid, hvor myndighedernes anbefalinger er at blive hjemme og undgå tæt kontakt til andre mennesker, løber butiksansatte en daglig risiko med kontakt med flere hundrede kunder om dagen. De sætter eget helbred på spil for at passe deres job. Butiksledelserne rundt om gør alt, hvad de kan, for at passe godt på de ansatte med håndsprit, hyppig håndvask, plexiglasplader ved kassen og ’Hold afstand’-skilte på gulvene. Stor ros for det. Men at arbejde under de forhold er anstrengende. Helligdagene i påsken med lukkede butikker kan også være med til at passe på de ansatte, så de kan blive ved med at passe deres arbejde, så længe corona-krisen varer. Derfor, kære politikere: Hold fast i lukkeloven! Og så skal familien Danmark altså stramme op. Lad nu være med at klathandle en liter mælk og en pakke gær. Køb ind til flere dage og lad én person klare det. Det er heller ikke nu, I skal hele familien afsted på ose-tur i de lokale butikker for at se på nye ipads, havetrampolin til ungerne eller lamper til stuen. Det er måske fristende for at skabe et afbræk i tiden med hjemmeskole, men lad være. Jo flere I kommer sammen, jo større risiko udsætter I butikspersonalet for. Ring til den lokale butik i stedet og lav en aftale om at få leveret varen – eller at I kan hente den pakket i en pose. Så kan I både støtte vores midt- og vestjyske butikker og passe godt på de ansatte og jer selv samtidig.

Annonce