Annonce
Erhverv 112

Også fyringer i Taulov: Leman har opsagt 50 ud af knap 800 ansatte på verdensplan

Leman har opsagt nogle af sine ansatte - blandt andet på terminalen i Taulov. Foto: Leman
Årsagen er markedssituationen, oplyser kommunikationsdirektør. Opsigelserne er fordelt på Lemans afdelinger rundt omkring i verden.
Annonce

Taulov: Ligesom så mange andre virksomheder mærker transport- og logistikvirksomheden Leman på Nordensvej også corona-krisen rase over hele verden.

Derfor har Leman torsdag opsagt 50 af sine knap 800 ansatte på verdensplan. Hvor mange der er opsagt i Taulov, ønsker virksomheden ikke at oplyse af hensyn til medarbejderne.

- Det er få i Taulov, ligesom vi også har opsagt medarbejderne på de andre danske lokationer samt i Finland, Norge, Sverige, England og USA, fortæller kommunikationsdirektør i Leman Birgitte Hansson.

Annonce

Transporterer mad og medicin

Hun oplyser, at det er markedssituationen på verdensplan, som er årsagen til opsigelserne.

- En af vores vigtigste opgaver er at holde produktionen kørende. Vi har fokus på at være fuldt funktionelle, for vi har også en kritisk rolle i samfundet. Vi sørger for at transportere mad, medicin og andet rundt i verden, siger Birgitte Hansson og fortsætter:

- Som resten af verden er vi berørt. Der bliver ikke købt nær så meget, som der plejer. Derfor har vi sagt farvel til nogle kolleger, forklarer hun.

Leman opererer i seks lande og har omkring 140 ansatte på hovedkontoret i Greve.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Rasmus Paludans skolekøb får en vinterkold modtagelse: - Det her kan skabe splittelse i byen

Annonce