Annonce
Ringkøbing-Skjern

Offentliggørelsen af navn på ny turistdirektør er udsat

Det trækker ud med at afsløre navnet på Destination Vesterhavets kommende turistdirektør. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Der er en ny direktør på vej til Ringkøbing-Skjern og Varde, men ansættelsesudvalget er ikke helt klar til af afsløre, hvem der fremover skal være øverste chef for landets største turistdestination.
Annonce

Ringkøbing-Skjern-Varde: Spændingen om, hvem der skal stå i spidsen for Ringkøbing-Skjern og Vardes nye fælles turistsatsning, blev ikke udløst mandag som planlagt.

Ifølge borgmester Hans Østergaard (V) er offentliggørelsen nemlig blevet udsat en uges tid. Han begrunder forsinkelsen med, at "planer ikke altid helt kan holde i virkeligheden", men at der er en ny turistdirektør på vej til Destination Vesterhavet, som turistsamarbejdet hedder.

I dag har Ringkøbing-Skjern og Varde hver sin turistdirektør. Søren Lydig Kristensen blev sidste sommer ansat som direktør for Ringkøbing Fjord Turisme, mens ProVarde gennem flere år har haft Colin Seymour som frontfigur for turismen. Om det bliver en af de to herrer, ellerder er en helt tredje person på vej, vil altså først stå klart i løbet af næste uge.

Sikkert er det, at Destination Vestjylland er landets største turistområde. Området sniger sig med otte millioner overnatninger foran København, der ellers har været størst. Målet med det vestjyske turistsamarbejde er at styrke indsatsen for at lokke endnu flere turister til Vestkysten.

Sikkert er det også, at det fremtidige turisthovedkvarter kommer til at ligge i det tidligere rådhus i Hvide Sande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

KD’s vælgererklæringer er i hus: - En milepæl på vejen mod Folketinget

Rejser

Kommentar: De forbandede drikkepenge

Annonce