Sport

Odenses håndbolddamer får store klø af Esbjerg i topkamp

Jan Pytlick og co. slider lidt mere med resultaterne end tidligere i sæsonen.

Team Esbjerg var suveræne i onsdagens topopgør mod Odense Håndbold. Vestjyderne vandt 29-18 på hjemmebane.

Odenses håndbolddamer har efter et nærmest suverænt grundspil ramt en kedelig stime, før slutspillet går i gang.

Onsdag aften tabte fynboerne for anden ligakamp i træk, da det på udebane blev til et klart 18-29-nederlag mod HTH Ligaens nummer to, Team Esbjerg.

Jan Pytlicks mandskab vandt ellers sæsonens første 21 ligakampe, men i de seneste fire ligakampe er det blot blevet til en sejr.

Trods onsdagens nederlag til den nærmeste konkurrent kan fynboerne finde trøst i, at sejren i grundspillet er sikret inden sidste spillerunde.

Det må dog alligevel bekymre Pytlick og co. en smule, at forskellen onsdag var så stor. Odense tabte de sidste otte minutter af første halvleg med 1-8 som følge af gentagne fejl i angrebsspillet.

Derfor kunne Esbjerg gå til pause med en føring på 14-7, og forspringet vokset yderligere i anden halvleg og nåede op på hele 13 mål.

Efter de første 50 minutter havde Odense kun scoret 11 gange på en velspillende Sandra Toft i Esbjerg-målet. Fynsk skarphed i de sidste ti minutter medførte dog, at målvogterens redningsprocent akkurat blev skudt ned under 50.

Fynboerne led blandt andet af at måtte se bort fra målmand Althea Reinhardt og langtidsskadede Mette Tranborg, mens Stine Jørgensen var tilbage efter at have siddet ude i weekendens Champions League-kamp.

København Håndbold vandt en anden topdyst onsdag, da københavnerne sejrede med 40-30 ude over Nykøbing Falster Håndboldklub.

Silkeborg-Voel tabte endnu et skridt i kampen om at nå slutspillet, da holdet på hjemmebane tabte med 28-31 til Viborg HK.

Med seks nederlag i træk har Silkeborg-Voel sat det, der lignede en sikker slutspilsplads, over styr.

Omvendt har Viborg HK vundet fem ligakampe i træk og med syvtommersøm fået slået fast, at spillerne ikke er påvirkede af de økonomiske problemer, der truer klubbens eksistens.

Også Herning-Ikast har ramt en imponerende sejrsstime. Onsdag aften vandt midtjyderne med hele 37-23 ude over slutspilsbejlerne TTH Holstebro og har nu vundet ni ligakampe i træk.

0/0
Sport

Medaljeregn og gaveregn til lokale: Alle vandt metal til OL

Håndbold

Rækker Mølle Håndbold tættere på 1. division

Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Tophistorier

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Matchvinder med sin første scoring for Ringkøbing IF

Ringkøbing IF

Sen scoring vendte frustration til begejstring for Ringkøbing IF

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen