Annonce
Sport

Odense tager DM-bronze mod detroniserede mestre

Med en sejr på 27-24 over København Håndbold i den tredje og afgørende kamp tager Odense Håndbold DM-bronze.

Efter skuffende at have lidt nederlag i DM-semifinalerne sikrede grundspilsvinderne fra Odense Håndbold sig et plaster på såret, da DM-bronzemedaljerne landede på Fyn fredag aften.

Fynboerne holdt hovedet koldt i en hektisk slutfase på hjemmebane, hvor de detroniserede mestre fra København Håndbold gik kolde i de sidste fem minutter og tabte 24-27.

Københavnerne scorede ingen mål i de sidste fem minutter, hvor Odense afgjorde kampen med tre mål.

Det var ikke svært at se, hvorfor de to hold måtte tage en tredje og afgørende kamp i brug for at få afgjort bronzeduellen.

Holdene var ekstremt jævnbyrdige og fulgtes ad på måltavlen gennem hele kampen. Pausestillingen var 12-12, og fem minutter før tid lyste 24-24 op på måltavlen.

For hjemmeholdet havde landsholdsanfører Stine Jørgensen og Nadia Offendal lidt problemer med træfsikkerheden, men til gengæld var Mie Højlund godt skydende.

Hun bød ind med 8 mål på 12 skud og var sammen med en suveræn Althea Reinhardt i fynboernes mål afgørende for, at bronzen gik til Odense.

Målene var mere jævnt fordelt hos København-spillerne, men i de sidste fem minutter gik gæsterne helt kolde.

Fra 24-24 formåede mestrene fra sidste sæson ikke at lave et eneste mål, og det udnyttede Odense, som sidste år tabte DM-finalerne til netop København efter tre opgør.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Annonce