Annonce
Sport

OB-træner: Bronzekampen bliver tæt til det sidste

John Randeris/Ritzau Scanpix
OB’s cheftræner, Jakob Michelsen, forventer, at kampen om Superligaens tredjeplads bliver tæt til det sidste.

Esbjerg og OB spillede tirsdag 0-0 i Superligaens mesterskabsspil, og Esbjerg fastholdt dermed tredjepladsen med et enkelt point ned til OB.

Esbjerg ligger nummer tre med 46 point, OB har 45 point på fjerdepladsen, Brøndby er nummer fem med 43 point, mens FC Nordsjælland ligger nummer seks med 39 point.

OB’s cheftræner, Jakob Michelsen, spår, at den tætte kamp om tredjepladsen vil fortsætte sæsonen ud.

- Bronzekampen bliver helt tæt. Jeg sagde allerede inden mesterskabsspillet, at det ville ændre sig 100 gange, hvilket hold der var i teten, og det vil det stadig komme til, siger Michelsen.

- Vi er halvvejs igennem, og alle skal stadig møde alle, så der kommer flere rokeringer.

- FCN skal selvfølgelig ramme en rigtig god stime for at nå tredjepladsen, men kampen mellem Esbjerg, Brøndby og os bliver tæt til det sidste, og den skal have et skud.

Esbjergs cheftræner, John Lammers, deler opfattelsen af, at kampen om tredjepladsen bliver tæt.

- Alt er muligt i bronzekampen. Alle skal møde hinanden, og vi skal til en tur til Brøndby, som var rigtig gode mod FC Midtjylland, så det bliver en svær kamp, siger Lammers.

Han mener, at pointdelingen i tirsdagens kamp var retfærdig.

- I sidste ende var det et fair resultat. Vi startede kampen rigtig godt, men fik ikke scoret, og så fik OB kæmpet sig ind i kampen, siger Esbjerg-træneren.

- I anden halvleg var de bedre, men vi kom til den største chance.

Jakob Michelsen kalder også det uafgjorte resultat retfærdigt, og han er imponeret af det, som oprykkerne fra Esbjerg har vist i denne sæson.

- Det var en fortjent og fair pointdeling, og kampen kunne lige så godt være endt 1-1 eller 2-2, siger Michelsen.

- Man må tage hatten af for Esbjerg, for de har leveret en fantastisk sæson, og jeg må rose John Lammers og staben.

- De har især været rigtig stærke hjemme, og de virker meget afklarede i deres spil, så kæmpe ros for det arbejde, der er lavet her på vestkysten.

Der resterer fem runder af Superligaens mesterskabsspil.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Annonce