Annonce
Videbæk

Nyt tiltag på Generator: Tre amatørbands får chancen på spillested

Et af de tre amatørorkestre, der 7. november får chancen på spillestedet Generator i Ringkøbing, er Questionpoint, der består af Anton Mastrup (t.v.), Patrick Toft, Mathias Nielsen og Estella Balta. Pressefoto
Videbæk Amatør Musikforening har indgået en aftale med spillestedet Generator i Ringkøbing, hvor tre bands er på plakaten torsdag 7. november.
Annonce

Videbæk/Ringkøbing: Repertoiret kommer til at spænde fra spillemandsmusik til rock and roll, når Videbæk Amatør Musikforening torsdag 7. november for en aften indtager spillestedet Generator i Ringkøbing.

Her vil der være tre orkestre på programmet, hvor den seks mand store gruppe Harpiks kommer til at spille førsteviolin med traditionel folkemusik med inspiration fra lande som Irland, Sverige og Skotland.

Derefter indtages scenen af pop- og rockbandet Questionpoint, der for et par år siden tog sin begyndelse i et øvelokale i den vestjyske musikforening. De fire unge mennesker i bandet er dedikerede, og efter en række koncerter i lokalområdet glæder de sig nu til at trykke den af på Generator.

Aftenens program 7. november bliver rundt af med orkestret Sound from a Basement, der blandt andet spiller numre, som oprindeligt er skrevet af navne som tv-2, Kim Larsen, Nikolaj & Piloterne, Eric Clapton, The Beatles og Elvis Presley.

Formanden for Videbæk Amatør Musikforening, Flemming Lauritsen, glæder sig over samarbejdsaftalen med Generator:

- Vi håber, at rigtig mange vil møde op og bakke op om de dygtige, lokale amatørmusikere, så vi får skabt den helt rigtige koncertstemning, siger Flemming Lauritsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce