Annonce
Skjern

Nyt reolmarked åbnet i Skjern

Lone Kristensen (tv.) og Susanne Andersen står bag reolmarkedet sammen med Gitte Nielsen, der er Lone Kristensens storesøster. Gitte Nielsen kunne ikke være til stede, da billedet blev taget. Foto: Christian Baadsgaard
Lone og Klaus Kristensen har besluttet at drosle ned for Skjern Bådene, og det har efterladt masser af plads i bygningerne. Derfor er der nu sat reoler op, hvor folk kan købe og sælge.

SKJERN: Hvad skal man gøre, når man pludselig står med masser af ledig plads?

De overvejelser stod Lone og Klaus Kristensen med, da de besluttede sig for at drosle ned for virksomheden Skjern Bådene på Gl. Ringkøbingvej. Virksomheden blev grundlagt for næsten 60 år siden af Lone Kristensens farfar, og tiden var inde til at der skulle ske noget nyt. Støbningen af både er hos andre producenter nu, Lone og Klaus Kristensen har fået arbejde andre steder, og tilbage er kun lidt salg af lageret og så lidt småreparationer, og naturligvis salg af både. Og det behøver man slet ikke så meget plads til.

Så Lone Kristensen snakkede om nye muligheder for stedet med sin søster Gitte Nielsen og sin kusine Susanne Andersen. Trekløveret fandt hurtig på en ide: Hvad med at lave reolsalg ved siden af bådsalget? Som sagt, så gjort, og nu har "Skjern Bådene - nyt og gammelt" haft åbent i to weekender. Seneste weekend var der 80 kunder forbi for at se, om der var noget, de kunne bruge. Hele 20 sælgere har været i gemmerne og finde ting frem, og i modsætning til andre steder med reolsalg, betaler man ikke kommision. Til at begynde med, kan man i en måned få fire reolmeter for 300 kroner, og hvis man selv vil bidrage med vagter og andet hjælp i butikken, kan man slippe med 150 kroner. Til gengæld skal man så binde sig for tre måneder, hvis man vælger den billigste løsning. Et nyindkøbt stregkodesystem sørger for, at de rette standholdere får deres penge.

Annonce

Arbejder på et mandemarked

Butikken byder på en god blanding af nyt og brugt. Lige fra møbler og tøj til nipsting og hvad der lige er blevet i overskud, som andre kan få glæde af. Der er kun et krav til standholderne.

- Vi har valgt, at det kun skal være pæne ting, som standholderne kommer med, for her skal altid være pænt og ordentligt, fortæller Lone Kristensen.

Med så meget plads rundt om, arbejder trekløveret også på at lave andre markeder. Det kan være sommermarked eller julemarked, hvor folk mødes for at købe og sælge. Et lidt anderledes marked er også i støbeskeen. Nemlig et mandemarked, hvor mænd kan komme og sælge alt fra haveredskaber til værktøj, eller hvad de nu går og gemmer i skuret. Det er der en bagtanke med, for mens mændene går og sparker dæk omkring trailerne, kan damerne jo komme ind og jagte guld på reolerne.

- Nogle af mændene synes det er lidt op ad bakke, hvis de skal slæbes herind, smiler Susanne Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce