Annonce
Ringkøbing-Skjern

Nyt om erhvervsnavne

Arkivfoto: Michael Bager

Ringkøbing-Skjern: ONLINESKI EUROPA ApS, Rindum, har ændret vedtægter og skiftet adresse og navn til Charlotte & Jakob Birk Christensen ApS af 23/4 2019. Selskabets formål er formueadministration.

ONLINE GRUPPEN HOLDING ApS, Rindum, har ændret vedtægter og skiftet adresse og navn til Fam. Birk Christensen ApS. Selskabets formål er formueadministration.

ONLINESKI.DK ApS, Rindum, har ændret vedtægter og skiftet adresse og navn til Charlotte & Jakob Birk ApS af 23/4 2019. Selskabets formål er konsulent- og rådgivningsvirksomhed.

Mark Patrick Palmer Jørgensen er tiltrådt bestyrelse og direktion i AMEI Holding ApS, Tarm. Christian Grøn Lillelund er fratrådt direktionen.

ClimbPartner Int. ApS er stiftet af Climbpartner Holding ApS, c/o Jesper Lauridsen, Holmsland. Selskabets formål er håndværksvirksomhed udført i udlandet ved hjælp af rebteknik samt anden dermed beslægtet virksomhed.

Lars Bastholm Fey er fratrådt direktionen i Klittens Fisk ApS, Aargab. Team-nord.dk ApS med binavnene Highrope ApS, Friluftsguide ApS, Outdoorteam ApS er stiftet af Lars Nyhuus Henriksen, Steen Hoffmann, Anker Buchholtz Pedersen og Casper Bloch Rasmussen. Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertil.

Henrik Kallesø Agger, Torben Johnsen Høj og Henning Lund Lukasen er fratrådt bestyrelsen EfterSmag ApS, Ringkøbing, er der er vedtaget likvideret.

Randbæk Murerforretning ApS er stiftet af Brian Thomsen Spjald Holding ApS, c/o Brian Thomsen, Randbæk. Virksomhedens formål er at drive murerforretning.

Amonyx ApS er stiftet af Amonyx Holding ApS, c/o Allan Molbech, Lem. Virksomhedens formål er at drive virksomhed med udvikling af aerodynamiske løsninger til flyvinger samt konsulentvirksomhed indenfor avanceret 3D konstruktion og hermed forbundet virksomhed.

Christophe Daniel César Rosiejak er fratrdt bestyrelsen i WOW-Park ApS og WOW PARK SCANDINAVIA ApS, Finderup.

Bjarne Christensen er tiltrådt bestyrelsen i Industrielt Teknologicenter for Ringkøbing-Skjern kommune F.m.b.a., Lem. Niels Ole Hansen er fratrådt.

R. Sørensen Holding Ringkøbing ApS, Rindum, er stiftet af Ronni Sørensen. Selskabets formål er at erhverve og eje kapitalandele i andre selskaber samt dermed beslægtet virksomhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce