Annonce
Ringkøbing IF

Nyt nederlag men denne gang med mange gode momenter af Ringkøbing IF

Nikolaj Pape scorede årets første mål for Ringkøbing IF, da han scorede til 1-0 i træningskampen i Skive. Arkivfoto: Ole Nielsen
Ringkøbing IF fik lidt oprejsning for sidste uges nederlag i Vejle. Godt nok tabte RIF igen, men nederlaget på 4-2 ude mod Skive var til at leve med.

Skive: Langt bedre end sidste uge og en pæn oprejsning oven på nederlaget på 8-0 i Vejle.

Det var konklusionen fra Ringkøbing IFs sportschef Jens Nielsen, efter RIF havde spillet sæsonens anden træningskamp. Det var på kunstgræs i Skive, hvor det blev til et nederlag på 4-2.

- Primært fordi det gik for stærkt for os i de første 11 minutter af anden halvleg, hvor Skive med tre mål bragte sig foran 3-1. Skive var i den periode overlegne i vores felt, og det var især tydeligt omkring et par hjørnespark, hvor vores målmand Simon Brogaard ikke rigtigt kunne komme ud til bolden, og så scorede Skive altså, fortalte Jens Nielsen.

Han havde set en rigtig fin indsats af RIF i første halvleg. De tre mand i forsvaret stod godt, Martin Egelund var stærk på den centrale midtbanen, og i perioder holdt RIF ganske godt fast i spillet. Det blev også til en enkelt scoring. Den stod Nikolaj Pape for, da Anders Vestergaard Larsen headede bolden hen til Pape efter en dødbold.

Efter 3-1 blev kampen helt lige igen. Der var et par gode muligheder til RIF med blandt andet en stor chance til spydspids Mark Asp, inden det blev 3-2 et kvarter før tid. En fremragende scoring direkte på frispark med skud i målhjørnet af Andreas Bonde Jespersen.

- En rigtig god træningskamp for os. Spil i højt tempo og mange opløftende momenter. Det var dejligt at så meget godt på det her tidlige tidspunkt af sæsonen, sagde Jens Nielsen.

Træningskamp

Skive IK-Ringkøbing IF 4-2

Mål: 25. minut: 0-1 ved Nikolaj Pape. 48. minut: 1-1. 51. minut: 2-1. 56. minut: 3-1. 75. minut: 3-2 ved Andreas Bonde Jespersen. 85. minut: 4-2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Kære transportudvalg: Det er tid til handling på Rute 15

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune går det godt. Vi har en lav ledighed, erhvervsmæssig vækst - og vi har lige fået bekræftet, at vi er den foretrukne feriedestination for tyske turister i Danmark. Men vi risikerer, at udviklingen stopper, hvis Christiansborg ikke tager ansvar for hele Danmarks infrastruktur. I dag holder Folketingets Transportudvalg møde, og vi har fået 15 minutter til at forklare, hvorfor det er så presserende, at Rute 15 bliver udvidet til en 2+1 vej på strækningen mellem Herning og Ringkøbing. Rute 15 er en af kommunens vigtigste livslinjer til resten af landet. Men tæt trafik, dårlig sikkerhed og tung trafik af blandt andet store vindmølletransporter, mælketankbiler og landbrugsmaskiner sænker fremkommeligheden og gør det både farligt og vanskeligt at overhale. Vi har derfor brug for en bredere, bedre og mere farbar vej. På finansloven for 2019 blev der afsat penge til en såkaldt VVM-redegørelse. Nu har vi brug for, at der også afsættes de nødvendige midler, så arbejdet med at udvide Rute 15 kan gå i gang, så snart VVM-undersøgelsen er afsluttet. I Ringkøbing-Skjern Kommune viser vi år efter år, at vi er konkurrencedygtige og omstillingsparate. Vores virksomheder har landets højeste produktivitet, og vores BNP pr. indbygger er svimlende 23 procent højere end landsgennemsnittet. Men de positive resultater kommer ikke af sig selv. På Dansk Industris måling af erhvervsvenlighed ligger Ringkøbing-Skjern Kommune på en fortjent tredjeplads. Det er vi stolte over, men vi ved også godt, at det er en tredjeplads, som det bliver svært at fastholde i de kommende år. Ikke mindst fordi infrastrukturen trækker os ned i den samlede bedømmelse. I kategorien ”Infrastruktur” ligger vi på en sølle 79. plads ud af de 93 deltagende kommuner. Virksomhederne i kommunen er afhængige af fremkommeligheden på Rute 15, og derfor efterlyser de i høj grad også bedre infrastruktur for at kunne skabe flere arbejdspladser og endnu mere vækst. I fællesskab argumenterer vi for, at hele Danmark skal kobles på den nationale infrastruktur. Vi forlanger ikke motorveje eller hurtigtog, men vi er nødt til at insistere på, at de indfaldsveje, der skal sikre, at vi kan udnytte det store potentiale, der ligger i hele Danmark bliver prioriteret på Christiansborg. Det er dét, vi vil gøre, når vi mødes med Folketingets Transportudvalg i dag.

Annonce