Annonce
Navne

Nyt job: Skifter DR's Aarhus-vejr ud med DR i Holstebro

Klaus Wendelboe skifter job fra chef for DR Vejret i Aarhus til chef for DR Midt & Vest i Holstebro. Privatfoto

Holstebro: Klaus Wendelboe skifter job fra chef for DR Vejret i Aarhus til chef for DR Midt & Vest i Holstebro. Han har i syv år været daglig leder af DR Vejret og blandt meget andet haft ansvaret for de daglige vejrudsigter på radio, tv og web.

DR Vejret flyttede i begyndelsen af 2018 fra DR Byen i København til Dokk1 i Aarhus som en del af DR's ambition om i højere grad at være til stede i hele Danmark.

Klaus Wendelboe er 50 år og har tidligere været redaktionsleder på den nu lukkede nyhedskanal DR Update og ledende nyhedsredaktør på TV2 Øst i Vordingborg. Hjemmet i Skals, hvor han bor sammen med sin kommende hustru, sygeplejerske Mette Marie Olesen, ligger i den østlige del af DR Midt & Vests sendeområde, og afstanden til det nye job i Holstebro er dermed lidt kortere end til DR Vejret i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjælp kommunen: Frivillig renholdelse

Læserbrev: Gudrun Pedersen havde den 28. december en meget relevant leder i Dagbladet – Giv kommunen en hjælpende hånd. Det var en leder, der igen satte henkastning af skrald på dagsordenen. Skrald på kommunens kyststrækning kan vi nok ikke beskylde kommunens borgere for – som hovedregel. Alt det skrald, der ligger og flyder langs landevejene og rundt omkring i vores byer – både store og små byer – skyldes som hovedregel kommunens egne borgere – desværre. I slutningen af byrådsperioden 2014 -2017 fremsatte Fjordlisten et budgetforslag, som faktisk blev vedtaget og indgik i budgettet. Jeg mener, det var for 2016 og frem. Det gik ud på, at der blev afsat et sekscifret beløb til deling mellem de foreninger, der vil bidrage med at fjerne affald fra vejområder, der er valgt af kommunens administration. Foreningens frivillige skal så renholde en bestemt strækning på nogle kilometer i et år, ikke bare en gang men flere gange i løbet af året. Pengene blev afsat i budgettet, men så vidt jeg ved aldrig effektueret til projektet. Som formand for Videbæk Borgerforening frem til marts 2018, ved jeg, at vi ikke har fået tilbudt muligheden fra kommunen. Var det ikke en ide at få sat det i gang hurtigst muligt. Der er i hvert fald steder nok at tage fat på i hele kommunen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];