Annonce
Tarm

Nyt domicil: Panelbyg flytter fra Ådum til Tarm

Tommy Kjær Bundgaard foran Panelbygs nye domicil i Industriparken i Tarm. Firmaet er flyttet ind hos Vest-Fiber. Foto: Christian Baadsgaard
Efter 16 år på en gård i Ådum, er Panelbyg nu rykket til Industriparken. Det betyder langt mere synlighed for firmaet, der ikke blev hårdt ramt af corona-krisen.
Annonce

TARM: Fra sit kontor kan han se, at folk kigger en ekstra gang, når de er på genbrugspladsen i Tarm. For hvad er det dog, der er kommet der i den ene del af Vest-Fibers bygning, som ligger ved siden af pladsen?

Det er såmænd Ådum-firmaet Panelbyg, der er flyttet ind.

Siden firmaet blev stiftet i 2004, har det holdt til på en gård ved Ådum, men nu har grundlæggeren Bjarne Bundgaard, der ejer firmaet sammen med sønnen Tommy Kjær Bundgaard, besluttet at rykke til Industriparken i Tarm.

Gården er nemlig sat til salg, og der blev mulighed for at leje sig ind hos Vest-Fiber.

- Vi leverer jo til de lokale byggerier, og vores produkter kommer direkte ud på byggepladsen, så der er ikke så mange, der ved, hvem vi er. Her er vi mere synlige, fortæller Tommy Kjær Bundgaard.

Firmaet leverer isoleringsløsninger til byggeriet. Der er tale om isoleringsprodukter, der ikke er så brede og derfor ikke tager så meget plads som de konventionelle løsninger, der bruges i Danmark.

Produkterne importeres fra Holland og Belgien, og da det er ordreproduceret, er der ikke det store behov for lagerkapacitet.

Firmaet er udelukkende et salgsfirma, men har dog et lille lager, hvis byggepladserne skulle mangle noget.

Annonce

Normaliseret efter corona

I dag er der fem ansatte i Panelbyg, og målsætningen er, at der gerne skal være et par stykker mere i løbet af de kommende par år.

Panelbyg er en lille virksomhed, som vil forsøge at være, hvor markedet er og løbende tilpasse sig.

Tommy Kjær Bundgaard, der ejer firmaet sammen med sin far, håber at der kan blive plads til et par ansatte mere i de næste par år. Foto: Christian Baadsgaard

Corona-krisen nåede også at puste Panelbyg i nakken, men heller ikke mere end det.


- Vi leverer jo til de lokale byggerier, og vores produkter kommer direkte ud på byggepladsen, så der er ikke så mange, der ved, hvem vi er. Her er vi mere synlige.

Medejer af Panelbyg, Tommy Kjær Bundgaard.


Den første uge blev der annulleret nogle store ordrer, men så snart byggelederne var kommet på plads bag hjemmekontorets skærme, var det tid til at fortsætte, hvor der blev sluppet. Det betød, at tingene ganske roligt blev normaliserede.

- Inden coronaen så udsigterne gode ud. Nu er vi helt tilbage ved det gamle igen, og jeg er rimelig optimistisk, for det ser ud til, at vi får et fornuftigt år, siger Tommy Kjær Bundgaard.

Annonce
Annonce
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce