Ringkøbing

Nyt dansegulv til Søndervig

Daglig leder Chris Risager og investor Mohammad Al-Wasiti glæder sig til at åbne Poppen Dancebar op for påsketuristerne og vise dem, hvad Søndervig kan byde på. Foto: Jørgen Kirk

Turistmagneten Beach Bowl får nye naboer, når et nyt værtshus med fokus på musik og dans åbner til påskeferien.

Til påske kan man i Søndervig købe sig en kold øl og svinge skørterne til musik fra de forgangne årtier på et nyt danse-værtshus.

Værtshuset får navnet »Poppen Dancebar,« og planen er, at stedet skal åbne til påske, fortæller daglig leder Chris Risager og investor Mohammad Al-Wasiti i en pressemeddelelse.

Den kommende daglige leder, Chris Risager, ser meget frem til at slå dørene op, og til at vise Søndervig, hvad de har at byde på.

»Poppen Dancebar bliver et mødested, hvor hygge og samvær sammen med musik fra de forgange årtier altid vil være i højsædet,« siger han.

Bag ham står Mohammad Al-Wasiti, der i de sidste otte år har arbejdet indenfor madbranchen.

»Med det nye sted vil vi gøre alt for, at man kan få en tryg og god oplevelse i et hyggeligt pub-miljø,« siger Mohammad Al-Wasiti.

Hygge til turisterne

Der er da også lagt tanker bag det nye projekt, og motivation er der masser af hos de to mænd.

»Der er intet så berigende, som at opleve spontan glæde og lyst til at more sig. Det vil også være det klokkeklare image, vi vil have hos os,« siger Chris Risager.

Mohammad Al-Wasiti ser samtidig tydeligt de muligheder, der er ved at lægge et nyt værtshus i Søndervig.

»Her i byen er mange spændende tilbud, både hvad angår udskænkningssteder, kulinariske oplevelser og et særdeles frodigt butiksliv. Søndervig byder på tilbud til alle generationer,« siger Mohammad Al-Wasiti.

Tanken hos de to iværksættere er dog også, at andre end befolkningen i Søndervig kan få glæde af musikken og de kolde øl.

»Vi vil gerne skabe et sted med godt selskab. Og den glæde skal være blandt de kulturelle oplevelser, som tyske, norske eller danske gæster tager med sig hjem som et højdepunkt fra deres ferie,« siger Mohammad Al-Wasiti.

De to har knap fem uger til at blive klar til påsken, når dørene efter planen åbner for første gang.

I de fem uger skal de have skabt et hyggeligt sted med »højt til loftet og højt humør,« som Mohammad Al-Wasiti fortæller, er den endelige plan for Poppen Dancebar.

0/0
Kultur

Vores Smag: Helleflynder i forårstøj

Ringkøbing

På Vej: Ringkøbing by night

Ringkøbing

Shoppepause: Sofaen skaber vigtige relationer

Ringkøbing

2 x 10 hurtige til Hingerne

Ringkøbing

Se billederne: Fantastisk påskevejr gav kunsthåndværkermarkedet en god premiere

Ringkøbing

En dag på butikssofaen: Is i farvandet, en ny bluse - og så videre til Toscana

Ringkøbing

Erhvervsfolk køber gammelt posthus: Vores ultimative drøm er et diskotek

Erhverv

Mini Bazar genåbnet - ny ejer er ikke bekymret for hærværk