Annonce
Hvide Sande

Nyt blod til strandmarathon: Løbeklubben 56°Nord Runners medarrangør af klassisk løb

North Sea Beach Marathon er for løbere i alle aldre; man behøver jo heller ikke løbe 42,2 kilometer! Pressefoto.
56°Nord Runners med til at løfte opgaverne til dette års Norths Sea Beach Marathon, der holdes for 21. gang søndag den 21. juni.
Annonce

HVIDE SANDE: Den nye løbeklub i Hvide Sande, 56°Nord Runners, bliver nu en del af byens største og ældste løbearrangement, North Sea Beach Marathon.

I 2018 trådte DGI ind i samarbejdet omkring North Sea Beach Marathon. Nu er samarbejdet yderligere forstærket – nemlig med 56°Nord Runners, der startede op i starten af januar i år.

- Det er en fornøjelse med nye kræfter i samarbejdet, især fra så garvede og entusiastiske personer som Rikke Brinch Rødgaard og Bo Darling, der har stor erfaring med at arrangere løb og et bredt netværk i løbsverden, siger Lei Iben Raunow Andersen, destination manager i Holmsland Klit Turistforening.

Hvide Sande KFUM, Ringkøbing Atletik & Motion, Holmsland Klit Turistforening og DGI Vestjylland er fortsat medarrangører af North Sea Beach Marathon.

Løbet afvikles for 21. gang søndag d. 21. juni, og med nye kræfter inde over sker der også nogle ændringer i forhold til de seneste år.

Prisen på de forskellige distancer er sat ned og distancerne hedder nu maraton, halvmaraton, 10 og 5 kilometer. På depoterne langs ruten vil der også være ændringer.

Hvor man før i tiden har kunnet afhente startnumre på Hotel Fjordgården om lørdagen, bliver det nu muligt at afhente startnumrene hos 56°Nord Runners.

Der vil igen i år være start og mål i Hvide Sande, og der er åbent for tilmeldinger på beachmarathon.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce