Annonce
Ringkøbing-Skjern

Nyheder i Ølstrup G&U - trænerne forlænger, træningslejr til Tyrkiet for alle seniorer og en ny behandler

Træner Carsten Holm og Jan Christensen har forlænget deres aftale med Ølstrup G&U frem til og med 2021. Foto: John Thomsen
Det går godt i Ølstrup G&U, hvor man netop har forlænget samarbejdet med trænerne Carsten Holm og Jan Christensen, og hvor man næste år vil sende hele seniorafdelingen til Tyrkiet på træningslejr.
Annonce

Ølstrup: Ølstrup G&U havde tre gode nyheder på programmet, da de onsdag aften havde klubaften i klubhuset.

Den ene nyhed var måske ikke uventet. Det var en forlængelse af aftalen med trænerparret Carsten Holm og Jan Christensen, så aftalen gælder frem til og med 2021.

- Vi giver dem en chance mere, lød det med et smil fra Søren Knudsen fra Ølstrup G&U.


Vi har et fantastisk godt sammenhold i klubben. Både hos damerne og herrerne. Det sammenhold vil vi forsøge at styrke med en træningslejr til Tyrkiet næste år for alle de seniorspillere, der har lyst til at være med.

Søren Knudsen, Ølstrup G&U


Carsten Holm har været i klubben fire år nu, mens Jan Christensen kom til lidt senere, så forlængelsen understreger klubbens store tilfredshed med trænernes arbejde.

Samtidig blev det afsløret, at Jesper Christensen fra Lindring Akupunktur og Massage bliver tilknyttet som behandler i klubben.

- Jesper vil være i klubben mindst en gang i ugen. Den aftale er vi meget glade for, fortalte formand Martin Mikkelsen.

Annonce

Træningslejr i Tyrkiet

Den sidste nyhed omhandler på en måde hele seniorafdelingen.

- Vi har et fantastisk godt sammenhold i klubben. Både hos damerne og herrerne. Det sammenhold vil vi forsøge at styrke med en træningslejr til Tyrkiet næste år for alle de seniorspillere, der har lyst til at være med, fortalte Søren Knudsen.

Spillernes egenbetaling bliver så lille som 2000 kroner.

- Ud over det er det meningen, de skal ud og arbejde for forskellige sponsorer. Vi vil gerne finde nogle nye indtægtskilder samtidig med, vi beholder de mange andre gode aftaler, vi har med sponsorer, fortalte Martin Mikkelsen på en meget velbesøgt klubaften i Ølstrup G&U.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter: Halvdelen af aflyste arrangementer kan gennemføres uden brud på coronaregler

Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Annonce