Annonce
Ringkøbing

Nye rejsemål i kikkerten: Primo Tours er klar til at sende charterturister nordpå

Direktøren hos Primo Tours, Bjarke Hansen, har brugt en god del af sin pinseferie på at finde nye rejsemål henover sommeren, hvor det ikke er muligt at sende gæster til de traditionelle chartermål sydpå på grund af coronakrisen. Foto: Primo Tours
Direktøren hos Primo Tours, Bjarke Hansen, har i pinsen haft travlt med at planlægge alternative rejsemål henover sommeren, og charterselskabet præsenterer nu to, nye destinationer: Island og Færøerne
Annonce

Ringkøbing: Den vedvarende coronakrise har sat den traditionelle sommerrejse sydpå på standby, og det har fået charterselskabet Primo Tours til at kigge efter nye destinationer på verdenskortet: Island og Færøerne.

- Meget er vendt på hovedet her i krisen, og vi valgte at tænke lidt anderledes, da vi fik meldingen om, at vi ikke kunne tilbyde de traditionelle charterdestinationer før 1. september. Sammen med vores samarbejdspartnere og vores flyselskab Atlantic Airways - der i øvrigt er færøsk - er det lykkedes os at sammensætte et virkelig spændende program på rekordtid. For os er det afgørende, at vi kan give vores mange trofaste gæster muligheden for at komme på charterferie, siger selskabets direktør og ejer, Bjarke Hansen, og tilføjer:

- Vi ved, at mange danskere drømmer om at opleve Atlanterhavs-øerne Island og Færøerne, men kun få har udlevet drømmen. Det giver vi dem nu mulighed for med direkte fly fra Billund Lufthavn. Tilbuddet vil blive sendt ud til alle de gæster, der har fået annulleret deres sommerferie, og herefter vil alle naturligvis få lejlighed til at købe en ferie helt ud over det sædvanlige.

Meget er vendt på hovedet her i krisen, og vi valgte at tænke lidt anderledes, da vi fik meldingen om, at vi ikke kunne tilbyde de traditionelle charterdestinationer før 1. september.

Bjarke Hansen, direktør, Primo Tours

Annonce

10 procent i bonus

Ifølge Bjarke Hansen venter der store og spektakulære oplevelser - ikke mindst ude i naturen - hvis man vælger at lade sommerens charterrejse med dansk rejseleder gå til Island eller Færøerne; sidstnævnte har magasinet National Geographic Traveler kåret som verdens bedste ø-destination:

- Med Island og Færøerne har vi fundet nogle løsninger, som giver muligheden for en rigtig god ferie denne sommer, og jeg håber, at vi dermed kan redde ferien for rigtig mange af vores gæster, ligesom jeg også ved, at det er en hjælp for flere af vores samarbejdspartnere, at vi holder gang i hjulene på denne måde, siger direktøren hos Primo Tours med hovedsæde i Ringkøbing.

Bjarke Hansen siger videre om de nye sommerdestinationer, at 'de skal ses som et rigtigt godt tilbud til de gæster, der har fået annulleret deres ferie sydpå, men som stadig har lyst til at rejse':

- Vi tilbyder selvfølgelig også vores gæster at få refunderet deres rejse - enten kontant tilbagebetaling eller på et rejsegavekort, hvor man ekstraordinært får ti procent ekstra oven i det indbetalte beløb. Det tager rigtig mange imod, og så vælger mange også at udskyde rejsen til senere på året eller til 2021.

Uanset, om rejsemålet hedder Island eller Færøerne, så er der garanti for spektakulære naturoplevelser. Foto: Primo Tours
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce