Annonce
Videbæk

Nye oplevelser hos dyrene

Gedekid er altid et hit hos parkens gæster. Og der er allerede kommet en del kid i årets første måneder. Pressebillede: Jyllands Park Zoo

Jyllands Park Zoo er ved at lægge en sidste hånd på parken inden åbningen palmesøndag.

Haunstrup: Traditionerne står i kø i Jyllands Park Zoo, når parken åbner palmesøndag, søndag 25. marts. Og ganske som de foregående mange år vil der være gratis suppe til gæsterne på åbningsdagen.

Men de faste gæster i parken vil også kunne opdage nye ting i den kommende sæson. Bl.a. er abehuset, hvor der både er krybdyr, fugle og aber, ved at blive renoveret. Og her flytter nogle af parkens meget populære dyr ind, nemlig surikaterne.

- Det bliver en anden oplevelse at besøge abehuset, da der er kommet ovenlysvinduer i hele bygningen. Det giver et helt andet lys derinde, og så ser der naturligvis også anderledes ud, nu hvor vi har bygget om, siger indehaver af Jyllands Park Zoo, Ove Nordestgaard.Surikaternes gamle hjem kommer til at huse nye beboere, for Jyllands Park Zoo har nemlig for første gang fået et par prærieugler.

Jyllands Park Zoos mest kendte beboer er uden tvivl søbjørnehannen Bubber. Han er evigt populær blandt børnene og sikkert også hos en del forældre. Pressebillede: Jyllands Park Zoo

Masser af dyrebørn

De seneste fem år har antallet af sæsonkortholdere været støt stigende i parken, og sidste år satte parken rekord med hele 15.000 sæsonkortholdere. Ove Nordestgaard forventer, at antallet i år bliver mindst det samme eller endda flere.

- Vi har rigtig mange faste gæster, som besøger os år efter år. Vi kan genkende mange af dem, når de kommer på besøg, og vi kan se, at når børnene vokser op og selv får børn, så besøger de os igen. Og lige sådan når de bliver bedsteforældre. Vi har jo gæster, der selv kom her som børn helt fra parken åbnede i 1969, og som fortsat kommer her, nu med deres børnebørn, siger han.

Når parken åbner, vil der være masser af dyrebørn til at tage imod gæsterne, bl.a. hos gederne, der allerede har fået en del kid.

- Der er ingen tvivl om, at gederne er et hit hos børnene. Det, at de kan komme ind og røre ved og klappe gederne, er virkelig populært, siger Ove Nordestgaard.Efter sæsonåbningen holder Jyllands Park Zoo herefter åbent alle dage inklusiv helligdage frem til og med søndag 9. september.

Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Dansk er vejen til succes: Ngun har en dansk mand på arbejde og en burmesisk mand derhjemme

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Pas på, hvis du bliver tilbudt en billig gyngestol: Indbrudstyve havde en travl weekend

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ridder af Hvide Sande og meget mere: Tidligere borgmester fik helt særlig overraskelse til sin fødselsdag

Ringkøbing-Skjern

Gæt en træner: Vind billetter til Skjern Håndbolds kamp mod Mors Thy

Ringkøbing-Skjern

47-årig mand bortvist fra værtshus: - Han råbte og skreg, siger politiet

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ribo Vinduer opfører ny fabriksbygning på 9500 kvm., Bechs Hotels ordrebog med alle 250 julefrokost-bestillinger forsvandt og andre glimt fra Gamle Dage

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Ringkøbing-Skjern

Hvide Sande For abonnenter

Naboer er rasende over erhvervsmands byggeri af swimmingpool og anneks midt i Søndervig

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Ringkøbing-Skjern

To biler på afveje på glatte veje: Mor og barn på skadestuen efter uheld

Navne For abonnenter

Til minde om: Helga Kloster fejrede livet på sit dødsleje

Debat

Kulturel dynamo: Ringkøbing-Skjern Kommune fortjener stærke kulturprofiler

Annonce