Annonce
Skjern

Nye markedsføringsøkonomer fra Skjern hyldes

Gennem et samarbejde med Erhvervsakademi MidtVest i Herning sikrede kommunen, at markedsføringsøkonomuddannelsen flyttede ind på Innovest i Skjern. Pressebillede
De første studerende på Ringkøbing-Skjern Kommunes i øjeblikket eneste videregående uddannelse dimitterer tirsdag - og får borgmestertale og skulderklap med på vejen ud i det lokale erhvervsliv.
Annonce

SKJERN: Ringkøbing-Skjern Kommune trak et langt strå, da man for tre år siden nationalt satsede på ti såkaldte uddannelsesstationer i de dele af Danmark, hvor der var langt imellem de gængse videregående uddannelsesinstitutioner.

Gennem et samarbejde med Erhvervsakademi MidtVest i Herning sikrede kommunen, at markedsføringsøkonomuddannelsen flyttede ind på Innovest i Skjern.

Nu er de første seks markedsføringsøkonomer tæt på at være gennem den to-årige uddannelse, og tirsdag 23. juni vil de derfor blive hyldet ved en dimissionsfest på Innovest.

Her vil borgmester Hans Østergaard holde tale og blandt andet give de nye markedsføringsøkonomer et verbalt klap på skulderen:

-Jeg ser frem til at lykønske dimittenderne, der er de første i en lang række af kommende dimittender, der har taget deres videregående uddannelse i Ringkøbing-Skjern Kommune. Det er ikke altid nemt at være frontløber, men de studerende har holdt fast, siger Hans Østergaard.

Mens borgmesteren i sin dimissionstale vil pege på studiet og eksamensbeviset som et vendepunkt i de dimitterendes liv, lægger han ikke skjul på, at markedsføringsøkonomuddannelsen også markerer et vendepunkt i kommunen:

- Vi har længe arbejdet på at trække videregående uddannelser til Ringkøbing-Skjern Kommune. Derfor var det en festdag, da de studerende startede på uddannelsen for knap to år siden - og derfor er det en festdag, når de nu dimitterer, siger han.

På uddannelsens andet optag startede der sidste år i august 14 studerende, og efterhånden som kendskabet til uddannelsen vokser, forventer rektor for Erhvervsakademi MidtVest Henriette Slebsager da også, at der kommer flere lokale studerende til uddannelsen.

Annonce
Annonce
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce